29. septembra 2024

PS a spol.makajú naplno. Nie poctivou prácou ale lžami

Odvolanie Šimečku ml.

Zdielajte....

Okrúhle stoly vyšli z módy. Prechodné zmierenie útokov proti vláde sa skončilo. Šimečka a spol. už zase naplno klamú, ako za starých dobrých čias pred atentátom na predsedu vlády SR. Všetko sa vrátilo do starých koľají, lebo voľby do europarlamentu sa blížia a zahraniční sponzori potrebujú, aby PS prispelo do zásobníka progresívcov a liberálov aspoň 8 z 15 slovenských europoslancov.

A tak Šimečka a spol.makajú naplno. Nie poctivou prácou ale lžami. Z množstva nových či inovovaných lží vyberáme iba zopár. Nech sa páči:

  • Smer a aj ostatné vládne strany zneužívajú atentát v predvolebnej kampani -pán Šimečka, – kto a kedy to tak urobil ?
  • Smeráci obviňujú 1 a štvrť milióna voličov Korčoka zo zodpovednosti za atentát na premiéra – pán Šimečka, kto a kedy to tak urobil ?
  • Smer mobilizuje široké voličské masy, aby znovu „za každú cenu“ porazili opozíciu – pán Šimečka, máte na mysli nejaké masové verejné zhromaždenia alebo iba stretávky kandidátov Smeru v sálach kulturákov a malomestských hotelíkov ?
  • Fico si vraj na verejnosti pospevoval upravenú pesničku Hlinkovej gardy- „rež a rúbaj do krve, po Šimečkovej kotrbe“ – pán Šimečka, máte na to nejaký zvukovo-obrazový záznam a svedkov a podali ste kvôli tomu na Fica trestné oznámenie ?
  • Fico vraj závažnosť svojich strelných poranení iba simuloval; odmietal oznámiť 5 miliónom občanov svoju diagnózu, aby ho národ ešte viac ľutoval; teraz odmieta prezradiť prognózu svojej rekonvalescencie tiež kvôli tomu, aby ho masy ľutovali; ale možné je aj to, že zdravotnú prognózu zatajuje, aby sa neukázalo, že je už natrvalo neschopný výkonu funkcie premiéra; jednoducho v prípade Fica podľa Šimečku a spol platí, že svinstvo je oboje: aj to, ak je na tom Fico lepšie, než smeráci tvrdili ale aj to, ak je na tom oveľa horšie ako smeráci tvrdia; podľa PS by bolo ideálne, keby sa zriadila nejaká komisia /podľa Jaurovej s prevahou mimovládok a „nezávislých odborníkov“/, ktorá by krmila masy dezinformáciami podľa potreby progresívcov a liberálov.

Keď už spomínam Jaurovú, táto fanatička v maske z talianskej renesančnej divadelnej hry tvrdí, že v rámci „férovej“ predvolebnej kampane treba zastaviť akékoľvek zákonodarné kroky vlády a vládnej koalície v NRSR. Treba zabrániť prijímaniu náhubkových mediálnych zákonov. napríklad zákona, ktorý by poskytol médiami lživo obvineným politikom právo na mediálnu opravu. Vraj je to zbytočné, lebo tu už dávno máme právo kohokoľvek-aj politika, na vyjadrenie. O tom, či a kedy sa uplatní, rozhodne samozrejme dané médium. – Pani Jaurová, medzi právom na opravu a právom na vyjadrenie je ale malý rozdiel. Ak médium o vás zaklame, že vás videli bozkávať sa s primátorom Vallom v kaviarni XY nie je jedno, či vám toto médium dá o rok priestor na vyjadrenie alebo do mesiaca zo zákona uverejní opravu, – lebo takáto informácia bola bohapustá lož.

Demagógia -to je hlavná zbraň Šimečku a spol. Nie „smeráci“, ale PS mobilizujú bývalých korčokových voličov, aby sa do nohy zúčšastnili na eurovoľbách

, aby konečne porazili Smer a ukázali mestu a svetu, že nie Smer -ale oni, – progresívni liberáli sú v slovenskej verejnosti väčšina. To, že Šimečka a spol zožerú hlasy SaS, Demokratov, KDH, OlaNákov a tak percentuálne porazia Smer je celkom pravdepodobné. Fantizmom a nenávisťou zjednotená tretina občanov SR napokon Smer porazí. SaS, KDH, Demokratov s spol. to bude stáť europoslanecké fleky, ale PS dosiahne svoj cieľ-mať viac mandátov ako Smer. Argumentačná sila takéhoto výsledku bude však nulová. Pretože každý čo len trochu zorientovaný občan nebude porovnávať iba mandáty PS a mandáty Smeru. Bude porovnávať celkový počet mandátov, ktoré v europarlamente dostanú progresívci a liberáli /príp. plus oportunistickí kdháci/ s počtom mandátov, ktoré dostanú ľavicové a národné sily. Teda nie iba smeráci, ale spolu s nimi aj kandidáti Hlasu, kandidáti Republiky či kandidáti SNS.

Nuž a o to v najbližších voľbách do EP práve ide. Ide o to, aby onú väčšinu 8 mandátov /z 15 slovenských mandátov/ nedostali progresívci a liberáli, ale aby si ju vybojovali proslovenské ľavicové a národné sily. Takže šimečka a spol. -prestaňte klamať, prestaňte manipulovať realitu na svoj spôsob: ak nechcete mať Slovensko ľavicové a národniarske, dosiahnite 8 mandátov a porazte Smer+Hlas+Republiku+ SNS vo férovej súťaži. – Skúste to. Ja osobne /aj ako volič Uhríka a Republiky/ to potom budem rešpektovať. Takže miesto klamstiev a demagógie si vykasajte rukávy – a do práce !

Autor: medvedar



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.