18. októbra 2024

Nemecko, Svedectvo českej zdravotnej sestry: Veľký obrat! Naši lekári a zdravotné sestry sa vracajú z Nemecka… Asi neviete uhádnuť prečo!

Zdielajte....

Takže zrazu sa z Nemecka vracajú naši lekári a zdravotné sestry, pretože nezvládajú situáciu v nemocniciach v Nemecku, kde väčšina utečencov trpí AIDS, syfilisom, hepatitídou C a otvorenou tuberkulózou.Včera sme mali stretnutie v nemocnici, situácia tu aj v iných nemocniciach v Mníchove je neudržateľná. Pohotovostné oddelenia to nezvládajú, takže začnú všetko posielať do nemocníc. Mnohí moslimovia odmietajú ženský personál na ošetrenie a my ženy hovoríme, že nepôjdeme medzi tieto zvieratá, najmä z Afriky. Vzťahy medzi zamestnancami a prisťahovalcami sa zhoršujú a od minulého víkendu musia policajti so psami chodiť do nemocnice s prisťahovalcami. Majú AIDS, syfilis, otvorenú tuberkulózu a veľa exotických chorôb, ktoré v Európe nepoznáme a nevieme, ako ich liečiť. Ak dostanú recept, v lekárni zistia, že musia všetko zaplatiť v hotovosti. Existujú neuveriteľné výsledky, najmä pokiaľ ide o lieky pre deti. Nechávajú deti v personáli lekárne so slovami: „tak ich tu vyliečte sami.“ Takže polícia už nestráži len kliniky a nemocnice, ale aj veľké lekárne. Na stretnutí sme otvorene povedali, kde sú tí, ktorí ich na stanici vítali do televíznych kamier s transparentmi? Áno, hranice sa nateraz zatvorili, ale milión ich je už tu a určite sa ich nezbavíme.

Doteraz bola nezamestnanosť v Nemecku ako celku 2,2 milióna, teraz to bude najmenej 3,5 milióna. Väčšina z týchto ľudí je úplne nezamestnateľná. Tí ľudia so vzdelaním sú úplné minimum a ich manželky zvyčajne nepracujú vôbec. Odhadujem, že jedna z desiatich je tehotná, státisíce z nich priniesli so sebou dojčatá a malé deti mladšie ako 6 rokov, úplne chudobné a zanedbané. Ak to bude pokračovať a Nemecko znovu otvorí hranice, pôjdem domov, v takejto situácii ma tu nikto nemôže udržať ani plat 2x vyšší ako u nás. Išiel som do Nemecka, nie do Afriky alebo na Blízky východ. Sám profesor našej katedry nám povedal, že bol smutný, keď videl upratovačku, ktorá tu už roky upratuje každý deň za 800 eur a potom na chodbách stretáva mladých chlapcov, ktorí len čakajú s natiahnutými rukami, chcú všetko zadarmo, ak to nedostanú, začnú robiť neporiadok. Toto naozaj nepotrebujem. Ale opäť, keď sa vrátim, obávam sa, že to s nami o nejaký čas nebude úplne rovnaké. Pretože ak by to Nemci nezvládli svojím charakterom, bol by to u nás totálny chaos. Nikto, kto s nimi neprišiel do kontaktu, nevie, aké zvieratá sú najmä utečenci z Afriky a ako tu moslimovia skáču na personál o svojom náboženstve.

Personál stále nemá choroby, ktoré priniesol, ale s toľkými stovkami pacientov každý deň je to len otázka času. V nemocnici v Porýní prisťahovalci zaútočili nožmi na personál, keď odovzdávali 8-mesačné dieťa na pokraji smrti, ktoré bolo 3 mesiace ťahané cez Európu. Dieťa zomrelo o dva dni neskôr napriek tomu, že dostalo špičkovú starostlivosť na jednej z najlepších detských kliník v Nemecku.

Lekára museli operovať a dve zdravotné sestry ležia na jednotke intenzívnej starostlivosti. Nikto z nich nebol potrestaný. Nie je dovolené, aby sa o ňom písalo v miestnej tlači, preto to vieme prostredníctvom e-mailu. Čo by sa stalo s Nemcom, keby nožom bodol lekára a zdravotné sestry? Alebo ak chrlil syfilný moč do tváre svojej sestry a vyhrážal sa jej infekciou? Minimálne by okamžite išiel do väzenia a neskôr pred súd. Zatiaľ sa týmto ľuďom nič nedeje. Preto sa pýtam: Kde sú pozdravy a prijímače na vlakových staniciach? Tešia sa zo zarobených peňazí od mimovládnych organizácií doma a tešia sa na ďalšie vlaky a dodatočný príjem na podujatia „vitajte na staniciach“. Všetkých týchto pozdravov som hnal najprv do našej nemocnice na akútne prijatie ako lapiduchy a potom do tej istej budovy s prisťahovalcami, aby som sa o nich postaral. Bez ozbrojenej polície, bez policajných psov, ktoré sú teraz v každej nemocnici tu v Bavorsku a bez zdravotníckeho personálu. Dúfam, že sa k nám balíček nedostane!

Naša vláda, zatvorte hranice skôr, ako sa to dostane k nám!

ZDROJ

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.