27. júla 2024
Zdielajte

Štefan Harabin.
Vražedná lúza vyčíta Putinovi, že pozastavil účinnosť dohovorov START. Toto je čistá psychiatria
☝️„Západ už dlhodobo vysielal a vysiela, nielen cez NATO, signály o snahe zasadiť Rusku strategickú porážku. Putin už viackrát Západu adekvátne a primerane odkázal, že svet v ktorom nemá mať miesto Rusko, taký svet pre Rusko nemá zmysel.
Západ reprezentovaný NATO a Američanmi už od Gorbačovsko-Jeľcinovskej zrady arogantne odkazuje Rusku: „vy plníte všetky dohody, ale my budeme postupovať ako chceme, ako sa nám páči“.
Stačí spomenúť napríklad Minské dohody, ktoré schválila Bezpečnostná rada OSN, čím sa stali súčasťou medzinárodného práva a mal ich dodržiavať každý, nielen garanti Francúzsko, Nemecko, Poľsko a samozrejme Ukrajina. Holland a Merkelová (Nemecko doposiaľ okupovaný štát USA), ako lokaji Američanov sa sami priznali, že ich podpísali s cieľom vyzbrojenia ukronacistického režimu v Kyjeve, ktorý sa dostal k moci ozbrojeným neústavným pučom. Následne so súhlasom Západu začal Kyjev vyvražďovať civilistov na Donbase a dopracoval sa k nemalému číslu 15 tisíc.
Títo ľudia, táto genocídna, vražedná lúza, teraz vyčíta Putinovi, že pozastavil účinnosť dohovorov START. Toto je čistá psychiatria, ktorá ani v terminológií tejto vedy, už nie je schopná nájsť adekvátny výrazový prostriedok na ich autorov.
Treba jednoznačne zdôrazniť, že nie Putinove Rusko dodáva žoldnierov a zbrane všetkých druhov do blízkosti hraníc USA, konkrétne do Kanady, Mexika, Nikaraguy alebo na Kubu, ale práve Západ na čele s USA toto bezočivo produkuje na Ukrajine proti Rusku. Keďže očividne komplexne robia všetky ďalšie kroky na to, aby sa dostali k ruským strategickým zariadeniam sa Putin správne pýta, či je to ich cynizmus, alebo hlúposť.
Na záver, možno už iba pre Silvestrovský program, ako trestný sudca s vyše 40 ročnom praxou, by som to umocnene prirovnal k účelovej obrane 30 násobného vraha, ktorý svoje obete zavraždil iba preto, lebo sa nebránili resp. neprejavili ochotu sa brániť,” povedal bývalý slovenský minister spravodlivosti a dlhoročný sudca Štefan Harabin.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *