12. mája 2024

POKRYTCI 🤮
ℹ️ Na úvod chcem povedať, že odsudzujem akékoľvek násilie, hrozby násilím, či vulgárne prejavy. O to viac to platí keď je dotknutá žena.
➡️ Pokrytectvo, ktoré tu za posledný deň predvádza samozvaný „hlavný prúd“ a niektorí politici na čele s bojovníčkou za práva žien (keď sa to hodí) prezidentkou Čaputovou, sa však nedá nazvať inak ako paródia na slušnosť.
☝️ Budem veľmi konkrétny a použijem príklad, názor si už spraví každý sám:
👉 Píše sa február 2023, budem citovať niektoré neprípustné vyjadrenia zatiaľ neznámej osoby, na adresu redaktorky RTVS Marty Jančkárovej: „…ty špina špinavá zapredaná, nech ti jazyk zdrevenie, nech skapeš do zajtra rána Ty aj celá tvoja rodina v Rajke. Opľujem Ťa chrachľom Ty sviňa, opica, ty dezolátka zapredaná. Si platená z našich daní, čo si si to dovolila ty žumpa jedna…“
🗣 Prichádza masívna reakcia médií, politikov, NAKA formuje útočnú skupinu, prezidentka Čaputová bubnuje do boja proti zlu a nenávisti.
👉 No a teraz sa vráťme chvíľu späť v čase, píše sa júl 2021, budem citovať niektoré neprípustné vyjadrenia „elitných“ vyšetrovateľov známych ako „Čurillovci“, verejných činiteľov pri výkone svojich právomocí na adresu vyšetrovateľky inšpekcie Diany Santusovej: „…Henta pani Santusová je taká zvláštna.. prijbaná…Teraz tam je pča v robote…Zapálime jej auto kanistrom…Ja som chcel tam dať na výstrahu štyroch ježkov, no ale tak, keď to chceš poňať hneď takto z ostra…Lebo nemyslím si že je cesta ju takto ujbať po procesnej stránke, ale ju jednoducho zdiskreditovať…Len ju treba, ako keby ju normálne spraviť a do väzby jbnúť…ju treba jbnúť toto dobre neskončí…A zrazu keby bola v putách ona sa zlomí hneď…že ju treba kopnúť do pče…“
🗣 No a reakcia? Médiá sú ticho, „Čurillovci“ sú povýšení do funkcií, a prezidentka Čaputová opäť nevidí a nepočuje, jediné čo stíha je bubnovať za „našich ľudí“.
🤷‍♂️ Jeden by povedal, rovnaká morálka, rovnaká etika, rovnaký postih pred zákonom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *