20. mája 2024

Nenávisť Remišovej voči všetkému a všetkým je bezodná

0

Zúrivosť, nenávisť, nadávky. Tak si podpredsedkyňa vlády Veronika Remišová kompenzuje vlastnú neschopnosť, voličskú neprijateľnosť a skutočnosť, že jej mikrostranička Za ľudí, to je fakticky už len ona sama. A spolu s ňou biedna vizitka v oblasti eurofondov. Posúďte sami, podľa jej dvoch statusov na sociálnej sieti.

„Vidím, že táto volebná kampaň bude extrémne tvrdá a špinavá. Ide im o veľa. Nejde im o Slovensko, ale o miliardy, od ktorých sme ich odstrihli.“ Rozbieha sa autorka statusu.

A už sú tu nadávky

Jej milovaná primitívna fráza „SmeroHlas“, jej konštatovanie o „Pellegriniho úderke“ , jej osočovanie, že „klamstvo je ich pracovnou metódou“

Zas to tupé „leboniekto“

„Celých 12 rokov mali eurofondy na starosti a pre zlepšenie ich systému nespravili nič. Invenčne konštatuje Remišová. Srší síru o vyšetrovaní NAKOU, o tunelovaní eurofondov a zas tú sprostosť o rozprávke „mali tri volebné obdobia“.

A pustila sa aj do médií

„Z práce niektorých médií mi zostáva rozum stáť. Práve som sa v HN dočítala, že som vraj stranu ZA ĽUDÍ núkala Dzurindovi. Väčšiu hlúposť som v živote nepočula. Strana ZA ĽUDÍ nie je na predaj!“ Píše Veronika Remišová.

Otázka je, či a čo vôbec je… Ale o tom už Remičová na sociálnej sieti nepíše.

13 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Chcem prispieť na chod stránky Jednotné nezávislé Slovensko

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *