12. mája 2024

Zuzana Čaputová sa vyjadrila k Robertovi Ficovi! Chce využiť všetky právne prostriedky

1

Prezidentka SR Zuzana Čaputová využije všetky právne prostriedky v súvislosti s vyjadreniami lídra Smeru-SD Roberta Fica, ktoré ju spájajú s finančníkom Georgom Sorosom či americkou ambasádou. Avizovala to na sociálnej sieti.

„Dnes Robert Fico opäť šíril klamstvá o americkej agentke, Sorosovej vláde, konzultáciách s americkou ambasádou. Zhruba v tom istom čase som mala ďalšie dva výsluchy ako poškodená pre nové vyhrážky zabitím voči mne a mojim blízkym. Dôvody vyhrážok ako vždy rovnaké – americká agentka, Soros, americká ambasáda,“ uviedla Čaputová.

Upozornila, že ide o klamstvo a okresný, krajský i Ústavný súd sa vyjadrili, že tieto obvinenia sú nepodložené a prekračujú hranice politického súboja. „Poslanec Fico to vie. A vie aj to, že robiť z niekoho terč svojimi nenávistnými klamstvami už na Slovensku zabíjalo,“ doplnila hlava štátu. Chce preto využiť právne prostriedky
na ochranu svojich detí aj inštitúcie, ktorú zastupuje.

Proces skladania prezidentskej vlády označil predseda Smeru za antidemokratický. Úradnícku vláda na čele s Ľudovítom Ódorom nepovažuje za prezidentkin návrh, ale Sorosovu voľbu.

Ódor ako Sorosov človek

Robert Fico nesúhlasí s nomináciou viceguvernéra na post premiéra úradníckej vlády. Problém má aj s ďalšími možnými členmi kabinetu.

„Pozrite sa, kde pôsobili, aké má pozadie,“odporúča Fico, ktorý tiež pripomenul jeho pôsobenie na Sorosovej škole.

Zodpovedná je prezidentka

Pani prezidentka za toto všetko nesie plnú mieru zodpovednosti, pretože oklamala národ. Čaputovú kritizuje za to, že najskôr sa prikláňala k skoršiemu termínu volieb, no podľa Ficových slov si ju predvolali na americkú ambasádu, po čom súhlasila s neskorším termínom.



1 thought on “Zuzana Čaputová sa vyjadrila k Robertovi Ficovi! Chce využiť všetky právne prostriedky

  1. Ked som včera večer uvidel Caputku vyhrážať sa Ficovi trestným oznámením kvôli jeho údajnej vyhrážke že Fico chce ju zastreliť tak prvé čo ma napadlo bolo že touto formou útoku chce Caputka k Ficovi dosiahnuť to čo dosiahla vdaka jej naklonenému sudcovi k Bláhovi a to zakázať Ficovi sa vyjadrovať k jej osobe Nuž potom Caputka by mala isť i dalej a zakázať celému Slovensko sa vyjadrovať k jej osobe Zaujímavé že ako citlivo vníma svoju kritiku už nevníma arogantné výhražné útoky na Fica či ludí ktorý ju kritizujú Kde bola ked Nad častoval protestujúcich voči tejto vláde ako i proti nej vulgárnymi výrazmi ?? vtedy jej citlivosť sa neprejavila ..Včera som napísal jeden príspevok kde som častoval Caputku podla vzoru Nada No o 3-4 minúty bol už vymazaný Prečo minister môže urážať občanov no občan už nie vládnu moc na čele s prezidentkou Zamerne pred jej menom neuvádzam slovko pani lebo ona nie je žiadna pani …Pani tá musí mať charakter a spravodlivosť na prvom mieste čo u Caputky je vylúčená vec …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *