15. mája 2024

Budúca premiérka? Nvotová čaká, kým nezaočkovaní pokapú! Odvážna žena ju dorazila: „Dorota, želám ti len toľko, čo želáš ty druhým…

0

Speváčka a skladateľka Dorota Nvotová naštvala množstvo Slovákov. Jednou z nich bola aj pani Zuzana, ktorá to speváčke rozhodne nedarovala.

„Ojebali nás. Nás očkovaných, ohľaduplných, zodpovedných. Dalo sa to, samozrejme čakať. Neočkovaní sme sa preto, aby sme boli odmeňovaní. Očkovali sme sa, aby sme chránili seba aj blízkych. Teraz sme to my, kto musia chrániť aj tých naozaj názorovo “ďalekých”. Oni na to dlabú, riskujú svoje životy a my ich zachraňujeme. Očakáva sa to od nás. Je to ako keď som vyrastala s o 5 rokov mladšou sestrou. Bolo jedno kto je v práve. “ Dorotka si staršia, ustúp! A tak zase ustupujeme. Pokorne čakáme, kým sa umúdria alebo pokapú. Potom môžeme ísť von žiť život, ktorý nám bol ako zodpovedným občanom sľúbený“ vyjadrila sa speváčka.

Odvážna Slovenka jej to nedarovala.

Slobodné Správy



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *