15. mája 2024

VIDEO: Extra tvrdé slová Roberta Fica! Predpovedá, koho dosadí americká ambasáda namiesto Čaputovej!

0
NESTRANNÁ PREZIDENTKA UROBÍ NIEČO TAKÉ PÁR DNÍ PRED VOĽBAMI?!!!!

NESTRANNÁ PREZIDENTKA UROBÍ NIEČO TAKÉ PÁR DNÍ PRED VOĽBAMI?!!!!

SLOVENSKO: Robert Fico, predseda strany SMER – SSD sa vyjadril k nadchádzajúcim voľbám prezidenta Slovenskej republiky. Vo videu zverejnil to, čo sa do tlačovej správy nedostala. Jeho slová sú naozaj tvrdé! Fico dokonca predpovedá, kto by mohol nahradiť Zuzana Čaputovú.

„Pani prezidentka nám asi v pondelok oznámi, či bude na budúci rok opätovne kandidovať. Viackrát som jej predpovedal, že dopadne ako pán Kiska, pretože pre Slovensko neurobila nič, kým pre Ukrajinu alebo pre Spojené štáty úplne všetko,“ hovorí Fico.

„Ani slovom sa nezastala ľudí, keď boli šikanovaní a zbytočne zomierali počas pandémii Covid 19. Robila reklamu očkovaniu a ani slovom sa nezastala ľudí, keď ich médiá označovali za dobytok a svine, ktoré majú od bolesti kvičať na bitúnku,“ vysvetľuje Fico.

„Rozhodnutie či bude, alebo nebude kandidovať nie je jej v rukách a ona už vie, čo v pondelok bude. Ako sa prezidentkou stala, tak ňou nebude. Je v rukách tých istých ľudí, ktorí si ju vybrali a tí jej kľudne mohli povedať, že stačilo Zuzka, nejde ti to, máme pripraveného po tebe ďalšieho človeka. Nebudeš kandidovať. Musíš pomôcť PS, napríklad tak, že nepoveríš zostavením vlády víťaza volieb. Alebo budeš priamo podporovať pred voľbami PS,“ hovorí ďalej Robert Fico.

Pani Čaputová je len produktom politického a marketingového ťahu, myslí si Robert Fico.

„Vážení priatelia, nezúfajte. Sorosove médiá a mainstreamové médiá už majú nového kandidáta,“ hovorí Fico.

Robert Fico tvrdí, že je ním Ivan Korčok. Jednoducho podľa neho perfektný kandidát.

Prečo si to Robert Fico myslí?

Viac prezradil vo videu, kde v závere dal aj odkaz pre frajera na záver! Pre Georgea Sorosa!

Robert Fico



[pt_view id=“784c68e67g“]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *