24. októbra 2024

Luboš Blaha-KISKA A ČAPUTOVÁ – DVA NAJVÄČŠIE OMYLY SLOVENSKEJ POLITIKY

Kiska Čaputová

Zdielajte....

KISKA A ČAPUTOVÁ – DVA NAJVÄČŠIE OMYLY SLOVENSKEJ POLITIKY

Slovensko má v ostatných rokoch neuveriteľnú smolu na prezidentov – najskôr Kiska, ktorý páchal daňové podvody a potom Čaputová, ktorá celé roky riešila iba svoju urazenú ješitnosť.

  1. Kiska dnes stojí pred súdom a nemožno vylúčiť, že sa tam jedného dňa ocitne aj Čaputová. Mlyny spravodlivosti melú pomaly, ale isto.
  2. Bývalý prezident s najväčšou pravdepodobnosťou okradol štát o stovky tisíc eur – svoju predvolebnú kampaň si na hulváta zarátal do daňových vratiek.
  3. A teraz sa tvári, že on ako podnikateľ chápal funkciu prezidenta len ako marketingový spôsob, ako urobiť reklamu na svoju firmu. Ešte nikto takto funkciu hlavy štátu neponížil
  4. Kisku neobžalovala vláda Smeru, ale táto vláda. Ten prípad musí byť jasný ako Kollárova facka, inak by sa doňho pri tejto liberálnej vláde nikto nepúšťal.
  5. Ukázalo sa, že liberálne médiá celé roky obhajovali zločinca. A ten sa dnes potí pred súdom ako každý iný kriminálnik. Karma.
  6. Kto ešte uverí liberálnym médiám? Chránili zlodeja. Ktorý okrádal štát. Daňový úrad ho upozornil, že pácha zločin a on ďalej pokračoval – arogantne a hlúpo. Z tohto sa nesmie vyvliecť.
  7. Po Kiskovi si liberálne médiá našli nového „milášika“. Zuzanu Čaputovú. Nevadilo im, že dostáva pofidérne peniaze z USA. Nevadilo, že podvádzala pri advokátskej praxi.
  8. Výsledok – Čaputová v úrade kompletne vybuchla. Zarezala referendum, nadávala na ľudí, slúžila Američanom a posledné dva roky rieši len samu seba.
  9. Vrcholom je, že teraz naháňajú nejakého starčeka za to, že jej vraj napísal niečo škaredé. Vyhrážky treba samozrejme odsúdiť, ale ten extrémny dvojaký meter tu bije do očí.
  10. Prečo nežiadala prokuratúra väzbu pre gaunera, ktorý pred časom napadol šoféra Roberta Fica a potom pre kamery vyhlasoval, že by bolo dobré Fica zabiť. To nebolo vyhrážanie?
  11. Ale nebojte sa – chlapec nedostal žiaden trest odňatia slobody ani väzbu ani nič. Možno nejakú pokutku. A médiá boli ticho ako také vši. Pod chrastou.
  12. Prečo potom naháňajú starčeka, ktorý je zjavne zúfalý z toho, že je tu šialené zdražovanie a Čaputovej vláda naňho kašle? A tak si teraz na seniorovi Čaputovej polícia zgustne. Celé zle.
  13. Kiska aj Čaputová boli najväčší omyl slovenskej politiky. Zneužívali svoje funkcie, dokola vyplakávali a šírili nenávisť voči Smeru. Nič iné nevedeli.
  14. Dnes sa naplno ukazuje ich arogancia a sebastrednosť. Chceli nás kriminalizovať, chceli nás zničiť – a osud im to vrátil. Aj s úrokmi.
  15. A teraz sa do úradu valí ďalšia marketingová hviezda liberálnych médií – chameleón Korčok, ktorý stihol slúžiť všetkým od Mečiara až po Matoviča. Ďalší omyl.

Slovensko potrebuje dôstojnú hlavu štátu. A nie podvodníkov a amerických lokajov. Vraveli sme to vždy a odsúdenie Kisku nám dá opäť za pravdu.



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.