27. júla 2024

Táto paródia na politika Klus, cestovateľ a prezliekač kabátov zaparkoval správne. Od liberálov skončil až u najpokryteckejších konzervatívcov v galaxii.

Zdielajte

Začínal v Saske, cez ktorých sa dostal do parlamentu. Potom nesúhlasil s tým, aby sa robili kroky proti Matovičovi a Hegerovi, a tak od liberálov odišiel.

Ako nezávislý dlho nevydržal, pri Oľajňáckej úderke sa odrazu tváril, že on je už prezlečená konzerva, a tak ho za odmenu poslali na teplé miestečko do EÚ, kde sa mal podľa plánov poľahky stať členom Európskeho dvora audítorov. Avšak nepochodil a s hanbou ho odtiaľ vyhodili pre neschopnosť.

Klus má ale hanbu evidentne vyoperovanú a tak sa rýchlo obzeral po ďalšej lodi, čo mu zabezpečí pravidelný príjem. A našiel ju o Kollára. A tak sa ocitne na veľmi sledovanom mieste kandidátky, ktorá ho môže dostať opäť do parlamentných lavíc a odtiaľ možno aj do vlády a opäť ku kšeftom.

Tento politický cestovateľ zaparkoval ale správne. Od liberálov skončil až u najpokryteckejších konzervatívcov v galaxii. V Sme spodina radi vyťahujú konzervatívne témy ako Oľano, aby nakoniec konali ako liberálni saskári. Presne Klusov štýl. Uvidíme, či už konečne dokluše.

Marek Kurta



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *