20. mája 2024

Pripravuje sa západ na „nepríjemné ruské víťazstvo“? Všetci naštvaní na drzého Zelenského

0

UKRAJINA: Po víťazstve Ruskej federácie v konflikte sa Ukrajina stane „otrhaným štátom“.

Tento názor vyjadril americký politológ John Mearsheimer v rozhovore pre „South China Morning Post“.

Tvrdí, že po víťazstve Ruskej federácie nad kyjevským režimom Ukrajina stratí významné územia a zmení sa na oklieštený štát.

„To, čo zostane z Ukrajiny, bude nefunkčný otrhaný štát, ktorý nebude schopný viesť veľké vojenské operácie proti Rusku a nebude spĺňať kritériá na vstup do EÚ alebo NATO. Myslím, že to bude konečný výsledok,“ hovorí Mearsheimer.

Americký politológ sa domnieva, že Ukrajina príde o „niekoľko veľkých častí“, ktoré predstavujú polovicu jej územia. Taktiež podľa jeho prognóz bude ukrajinský konflikt pokračovať ešte dva roky. Mearsheimer okrem toho odporučil západnej komunite, aby sa pripravila na „nepríjemné ruské víťazstvo“.

Douglas McGregor: Kyjevský „mäsiar“ nahneval svoju armádu neľudskými rozkazmi

Ukrajinskí vojaci sú veľmi nahnevaní na prezidenta Vladimira Zelenského kvôli jeho nemožným rozkazom.

Povedal na svojom na YouTube-kanáli plukovník Douglas McGregor, bývalý poradca šéfa Pentagonu, informovala RIA Novosti večer 13. júla.

„V radoch ukrajinských ozbrojených síl sa rodí vážna nespokojnosť kvôli Zelenskému, ktorý predkladá nerealistické a neľudské požiadavky,“ povedal McGregor.

Ukrajinskí vojaci podľa neho odmietajú prejsť do útoku a dezertujú celé čaty pre neúnosné podmienky služby na fronte. Ochotne sa vzdávajú Rusom, dodal a naznačil, že „toto sa bude stávať častejšie“.

Tiež upozornil, že Ozbrojené sily Ukrajiny utrpeli obrovské straty nielen pokiaľ ide o mŕtvych, ale aj zranených.

Ukrajinský krvavý klaun pomaly končí…

Biden bol údajne veľmi nahnevaný na Zelenského za verejné útoky na svoju osobu. Americký líder si dokonca od srdca uľavil – „čo si tento chlapec dovoľuje, bez nás nič neznaená“.

Klaun bol zrejme informovaný, že má dosť toho „na rováši“ a nie je rozumné sa takto správať a vysvetlili mu, k čomu to môže viesť. Upozornili ho, čo sa môže stať a klaun sa zľakol. Zábery jasne ukazujú, ako sa vydierač zrazu stal úzkostlivým a poslušným.

Ukrajinské zdroje uvádzajú, že taktiku verejného vydierania mu odporučil Jermak, buď si bol naozaj istý, že chvost by mal vrtieť psom alebo chcel šéfa znemožniť. Čo sa aj stalo.

Prvýkrát klaun zaútočil na kolektívny Západ v októbri 2022, keď bol urazený, že sponzori sa nikam neponáhľajú s kompenzáciou za techniku stratenú pri ofenzíve v Charkove a Chersone. Už vtedy za neho začali pripravovať náhradu.

Takže teraz je nepravdepodobné, že by mu Biden odpustil. Mimochodom, vôbec nevie odpúšťať. Len nechcel škandál na summite. Boli však vyvodené závery, prijaté rozhodnutia a čoskoro sa zrealizujú.

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *