13. mája 2024

Danko Gröhlingovi: Boli ste vládou skazy. Dôchodcov ste hodili cez palubu, hypotéky a potraviny zdraželi, byty sú postavené asi len pre vás v Dubaji.

0

Danko do očí Gröhlingovi! I keď je obdobie leta, kedy sa ľudia venuju skôr aktivitám spojenými s príjemnými teplými dňami. Sú na kúpaliskách či na dovolenke pri mori. Sem tam nich z billboardov, z reklám v televízii alebo i na sociálnych sieťach vyskočil politici, ktorí naplno kampaňujú. Predseda predčasné parlamentné voľby budú už v septembri.

Pauzu majú i politické relácie, avšak nie úplne všetky. Komerčná televízia TA3, opäť pripravila stretnutie dvoch politikov z rozličných politických spektier. V relácii V politike sa proti sebe postavili liberál a bývalý minister školstva Branislav Gröhling (SaS) a národniar Andrej Danko (SNS). Išlo o poriadne ostrý duel, kedy si obaja politici nič nedarovali zadarmo.

Danko do očí Gröhlingovi

Poriadne kritický bol však práve bývalý šéf parlamentu. Ten poukazoval na viaceré zlyhanie vlády Igora Matoviča respektíve Eduarda Hegera, ktorej súčasťou bol i Branislav Gröhling.

Vláda skazy

Bývalá vláda, ktorej bol aj Gröhling súčasťou, dostali Slovensko do skazy. Dôchodcov hodili cez palubu, hypotéky a potraviny zdraželi, byty sú postavené asi len pre nich v Dubaji.“

Danko: Budeme musieť robiť zásdné reformy

Danko ďalej hovorí: „Sulík, Matovič, Kollár a Ódorova vláda s prezidentkou sú zodpovední za to, že nebudeme mať zdroje na život. V októbri budeme musieť urobiť zásadné reformy prospešné pre občanov Slovenska, ak nám dajú ľudia dôveru.“

e-Report

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *