27. júla 2024

Luboš Blaha: ČO ROBILA NOVINÁRKA TÓDOVÁ SO SUDKYŇOU ZÁLESKOU V JEDNEJ IZBE V TATRÁCH?

Zdielajte

ČO ROBILA NOVINÁRKA TÓDOVÁ SO SUDKYŇOU ZÁLESKOU V JEDNEJ IZBE V TATRÁCH?

Toto nevyzerá na bežnú nedeľu. Už ste videli, s čím prišiel novinár Martin Daňo?

  1. Vraj načapal v Tatrách Moniku Tódovú a Pamelu Záleskú, ako spali na jednej hotelovej izbe. Večer má k tomu zverejniť video.
  2. Ak sa toto potvrdí, tak to zatrasie celým Slovenskom. A nie preto, že dámy si spolu užívali romantické chvíle na hotelovej izbe, to je ich vec.
  3. Ale Záleská je sudkyňa, ktorá poslala do väzby nevinného Milana Lučanského – toho Milana Lučanského, do ktorého Tódová v Denníku N nechutné útočila. Náhoda?
  4. Záleská bez vypočutia svedkov protistrany poslala Dušana Kováčika na 14 rokov do basy – toho Dušana Kováčika, ktorého Tódová roky ohovárala v Denníku N. Náhoda?
  5. O Tódovej sa hovorí ako o Lipšicovej opičke. Mončiči. Ak sa ukáže, že spolitizovaný šéf špeciálnej prokuratúry Lipšic, liberálna novinárka z denníka, ktorý vlastnia milionári z Esetu Tódová a kontroverzná sudkyňa Špecializovaného trestného súdu Záleská tvoria organizovanú skupinu a dohadujú svoje útoky na politikov, tak to bude peklo.
  6. Takto sa likvidujú ľudia – najskôr vás médiá očiernia, potom si na vás prokuratúra niečo vymyslí a nakoniec im to sudkyňa prikryje… Hovorí sa tomu tiež – mafia.
  7. Nepredbiehajme. Som fakt zvedavý, s čím dnes príde Martin Daňo. Vyzerá to na koniec sudkyne Záleskej a možno aj Denníku N.
  8. Nezabúdajme, kto vlastní Denník N. Tí istí milionári z Esetu, ktorí financovali Progresívne Slovensko, Čaputovú či Valla.
  9. A veľmi čudesne pôsobia v súdnom prostredí pri kauze hotela Carlton. A teraz sa dozvedáme, že majú cez svoju zamestnankyňu Tódovú ukrutne blízko k istej sudkyni.
  10. Očakávam trestné stíhanie voči všetkým, ktorí boli súčasťou justičnej a novinárskej mafie.
  11. Milanovi Lučanskému to už život nevráti, ale aj tak musíme bojovať za spravodlivosť – aj v jeho mene.
  12. Ak bol spáchaný zločin, musí prísť zaslúžený trest. Milá Pamela, milá Monika, aj vy sa už tešíte na video Martina Daňa?

Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *