20. mája 2024

Denník BILD: V Nemecku sú nervózni a nespokojní z ruskej výstavy ukoristenej techniky NATOBILD

0
V Nemecku sú nervózni a nespokojní z ruskej výstavy ukoristenej techniky NATO, píše denník Bild

V Nemecku sú nervózni a nespokojní z ruskej výstavy ukoristenej techniky NATO, píše denník Bild

NEMECKO: Nemecké noviny „Bild“ vyjadrili nespokojnosť s výstavou vojenskej techniky NATO na ruskom fóre „Armija-2023“.

Západné zbrane ukoristili ruskí bojovníci počas špeciálnej vojenskej operácie na Ukrajine.

V článku sa píše, že ruské spravodajské zdroje „si vychutnávajú zábery ukoristenej a zničenej vojenskej techniky NATO“. Nemecké noviny vyjadrujúc extrémnu nespokojnosť poznamenávajú, že organizátori každú vzorku techniky špeciálne označili vlajkou štátu, kde bola technika vyrobená, ako aj symbolmi Severoatlantickej aliancie.

„Na výstavu boli privezené francúzske, americké, fínske a britské obrnené vozidlá, ako aj turecké drony. Okrem toho je vystavené veľké množstvo západných rakiet a diel,“ priznáva „Bild“.

Okrem toho nemecké noviny neochotne pripomínajú, že vedľa parku je „Múzeum a chrámový komplex Ozbrojených síl Ruskej federácie, v ktorom sa pravoslávie prelína s víťazstvom vo vojne nad nacistickým Nemeckom“. Denník smutne dodáva, že „schody budovy sú z roztavených nemeckých zbraní“.

Ministerstvo obrany Ruskej federácie v parku „Patriot“ pri Moskve zorganizovalo výstavu ukoristenej techniky počas špeciálnej vojenskej operácie na Ukrajine. Významnú časť exponátov predstavujú pokročilé modely zbraní z krajín NATO.

ZDROJ

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *