27. júla 2024

Pellegrini dal po prvý raz jasný odkaz Šimečkovi: Po vyčíňaní NAKA je naša povolebná spolupráca nemožná!

Zdielajte

Pellegrini dal Šimečkovi jasný odkaz! Vyčíňanie Národnej kriminálnej agentúry z posledných hodín má i svoju politickú dohru! Predseda opozičnej strany Hlas-SD Peter Pellegrini posiela šéfovi liberálneho hnutia Progresívne Slovensko Michalovi Šimečkovi veľavravný odkaz!

Štvrtkový zásah NAKA je snahou ovplyvniť výsledok septembrových parlamentných volieb. Uviedol to Peter Pellegrini v relácii TV Joj Na hrane. Michal Šimečka nesúhlasí s tým, že má ísť snahu o poškodenie opozície. Poukazuje, že na to neexistuje jediný dôkaz.

Neprípustná snaha ovplyvňovať voľby

„Atak jednej bezpečnostnej zložky na najvyšších predstaviteľov ďalších bezpečnostných zložiek štátu šesť týždňov pred parlamentnými voľbami je neprípustnou snahou ovplyvniť atmosféru pred voľbami aj samotný výsledok volieb,“ spresnil Pellegrini. V súčasnosti je podľa neho v bezpečnostných zložkách chaos, ktorý považuje za ohrozenie ústavného fungovania SR a zachovania demokratických inštitútov.

Pellegrini dal Šimečkovi jasný odkaz!

Politici diskutovali aj o možnej povolebnej spolupráci. Pellegrini v tejto súvislosti skonštatoval, že pre Hlas-SD je bližším partnerom KDH ako PS. „Pokiaľ chce Šimečka pokračovať v tomto marazme, aký je, bude schvaľovať to, čo sa momentálne deje, tak asi ťažko si s ním viem predstaviť spoluprácu,“ uzavrel.Šimečka

v tejto súvislosti povedal, že je predčasné a nie zodpovedné „skladať koalície päť či šesť týždňov pred voľbami na základe prieskumov verejnej mienky, ktoré sa ešte niekoľkokrát môžu zmeniť“. Skritizoval niekdajšiu Pellegriniho vládu za to, že Slovensko sa počas nej prepadlo vo viacerých indikátoroch

eReport


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *