27. júla 2024

Videá-Milan Mazurek: Vadí im, že Republika rastie! Milan Uhrík: Najviac o normálnosti hovoria tí, ktorí k nej majú najďalej.

Zdielajte

Milan Mazurek je predseda strany Republika, ktorá sa zasadzuje za národné záujmy a suverenitu Slovenska. V posledných voľbách získala strana Republika 12 percent hlasov a stala sa tretím najväčším politickým subjektom v parlamente. Mazurek tvrdí, že jeho strana je jedinou silou, ktorá dokáže brániť Slovensko pred vplyvom Európskej únie, NATO a liberálnych médií. Podľa Mazureka, títo aktéri ohrozujú národnú identitu, bezpečnosť a prosperitu Slovenska. Mazurek tiež kritizuje opozičné strany, ktoré podľa neho spolupracujú s týmito nepriateľmi Slovenska a snažia sa oslabiť Republiku. Mazurek hovorí, že opozícia sa bojí rastu popularity Republiky a preto sa snaží diskreditovať ju rôznymi klamstvami a útokmi. Mazurek vyzýva svojich voličov, aby neustúpili tlaku opozície a zostali verní Republike. Mazurek verí, že jeho strana je jedinou nádejou pre Slovensko a že len Republika dokáže zabezpečiť lepšiu budúcnosť pre slovenský národ.

Milan Uhrík: Najviac o normálnosti hovoria tí, ktorí k nej majú najďalej.

Milan Uhrík je predseda politickej strany Republika, ktorá sa prezentuje ako hlas normálnych ľudí. No čo je to vlastne normálnosť? A kto ju definuje? V tomto blogu sa pozrieme na niektoré z vyjadrení a postojov Milana Uhríka, ktoré svedčia o tom, že jeho normálnosť je v skutočnosti extrémna a nebezpečná.

Milan Uhrík: Najviac o normálnosti hovoria tí, ktorí k nej majú najďalej.

Online Tu a Teraz/ JNS


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *