27. júla 2024

Videa-Mimi Šrámová-Martin Borguľa: Stačí napísať horší status na Mikulca a je vám vznesené obvinenie!

Zdielajte

Martin Borguľa: Ak chcete byť obvinení, stačí kritizovať Mikulca na sociálnych sieťach!

V posledných dňoch sa objavilo niekoľko prípadov, keď ľudia, ktorí napísali negatívny status o ministri vnútra Mikulcovi, boli navštívení políciou a obvinení z ohovárania. Toto je neprijateľný zásah do slobody prejavu a demokracie. Martin Borguľa, poslanec za stranu Sme rodina, sa k tomu vyjadril nasledovne:

„Je to absurdné, že v 21. storočí máme na Slovensku takúto situáciu, že ak niekto vyjadrí svoj názor na verejného činiteľa, musí sa báť represálií. To je typické pre totalitné režimy, nie pre členskú krajinu EÚ. Minister Mikulec by mal rešpektovať právo ľudí na kritiku a namiesto toho riešiť skutočné problémy v bezpečnostnom zložke. Vyzývam ho, aby okamžite zastavil tieto prenasledovania a ospravedlnil sa obvineným.“

Poslanci zo Sme rodina: Najhoršia kampaň ešte len príde!

V posledných dňoch sme svedkami zúrivého útoku na stranu Sme rodina, ktorá sa stala cieľom kritiky a pomlúv zo strany médií, opozície a dokonca aj koaličných partnerov. Prečo je tomu tak? Pretože Sme rodina je jediná strana, ktorá sa nebojí pomenovať problémy, ktoré trápia našu spoločnosť, a navrhovať riešenia, ktoré sú v záujme občanov, nie záujmových skupín.

Poslanci zo Sme rodina: Najhoršia kampaň ešte len príde!

JNS-Nenechajte sa oklamať lžami a manipuláciami, ktoré sa snažia diskreditovať nadchádzajúce voľby a naše názory. Najhoršia kampaň ešte len príde, ale my sa nevzdáme. Budeme bojovať za nás a za našu spoločnú budúcnosť. Spolu sme silnejší.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *