27. júla 2024

VIDEO: R. Fico a R. Kaliňák navštívili CUDZINECKÚ POLÍCIU: Škandalózne zistenia na oddelení cudzineckej polície v Trenčíne a vyčíňaní Čaputovo-Ódorovej vlády, ktorá pácha organizovanú trestnú činnosť

Je nehorázne, že Ódor s Hamranom dali pokyn na legalizovanie ilegálnych migrantov bez dokladov. Nemajú žiadnú predstavu, čo s nimi budeme robiť, ak nám Česi zatvoria hranice, čo po dnešných protestoch v Prahe môže byť otázka niekoľkých dní.

Je nehorázne, že Ódor s Hamranom dali pokyn na legalizovanie ilegálnych migrantov bez dokladov. Nemajú žiadnú predstavu, čo s nimi budeme robiť, ak nám Česi zatvoria hranice, čo po dnešných protestoch v Prahe môže byť otázka niekoľkých dní.

Zdielajte

SLOVENSKO: Bývalý trojnásobný ministerský predseda a šéf opozičnej strany Smer-SSD Robert Fico kritizoval prístup Čaputovo-Ódorovej vlády k migračnej kríze a zopakoval, že sa z nej stala organizovaná zločinecká prevádzačská skupina.

Strana Smer-SD vyzýva politické strany na podporu otvorenia utorkovej (19. 9.) mimoriadnej schôdze Národnej rady SR k dočasnému obnoveniu kontrol na hraniciach s Maďarskom, ktorú iniciovala. Jej líder Robert Fico zároveň vyzval vládu, aby prestala hrubo porušovať zákon o pobyte cudzincov.

„Žiadame ostatné politické strany, aby bola schôdza otvorená. Musíme dať vláde úlohu prijať vládne nariadenie, aby obnovila hraničné kontroly s Maďarskom,“ uviedol na nedeľnej tlačovej konferencii Fico.

Skritizoval, že hranica s Maďarskom nie je strážená a nelegálni migranti môžu voľne vstupovať na územie SR. Tiež to, že dostávajú povolenie na pobyt na Slovensku v rozpore so zákonom a na základe vymyslených a falošných údajov. Podľa Fica to potvrdila návšteva oddelení cudzineckej polície v Trenčíne.

„Policajti vôbec nepreverujú ich meno a nemajú ani šancu, lebo nemajú pri sebe žiadne doklady totožnosti,“ skonštatoval.

Nerozumie nečinnosti vlády. Zopakoval, že sa z nej stala organizovaná zločinecká prevádzačská skupina. Podotkol, že ak Nemecko a Česko pristúpi k zatvoreniu hraníc, situácia bude ešte horšia.

Obnovenie Slovenska po parlamentných voľbách 30. septembra bude náročné a ak SMER – SSD dostane tú možnosť, pristúpime k tejto výzve s plným rešpektom a nasadením všetkých našich skúseností, pretože škody nie sú len ekonomické a hospodárske, ale rozbitá je aj spoločnosť a medziľudské vzťahy.

Ilegálna migrácia je však iný problém. Protiprávne prekračovanie hraníc a rozvážanie migrantov do všetkých kútov Slovenska dokážeme zastaviť a vyriešiť hneď na prvom zasadnutí Vlády SR, ak okamžite obnovíme kontrolu na hraničných priechodoch tak, aby sa na Slovensko nedostala ani noha ilegálneho migranta a nie to im ešte dávať papieriky, ktoré legalizujú ich pobyt v EÚ.

Nehorázne a neakceptovateľné! Ak Hamranovci vyžadovali doklady od skutočných vojnových utečencov z Ukrajiny pri prekročení našej hranice na overenie ich totožnosti, nevidíme zmysel, aby sme pri ekonomických migrantoch rozmýšľali inak.

Prístup Čaputovej vlády smrdí úmyslom, aby tu uviazlo niekoľko tisíc migrantov v momente, ak Česi zatvoria hranice a s príchodom zimy padne starostlivosť na bedrá Slovenskej republiky a novej vláde.

Viac vo videu:

Bývalý trojnásobný ministerský predseda a šéf opozičnej strany Smer-SSD Robert Fico bol spoločne s exministrom vnútra SR Robertom Kaliňákom a niekdajším ministrom obrany SR Jaroslavom Baškom zisťovať na oddelení cudzineckej polície v Trenčíne, ako podľa aktuálneho nariadenia súčasnej vlády pristupuje slovenská polícia voči nelegálnym migrantom.

ZDROJ: / Telegram SMER SSD / YouTube


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *