27. júla 2024
Hovorím o volebnej účasti na predčasných voľbách, lebo Sorosov Odér a zradca Dzurinda spolu so zbytkom liberál-fašistickej bliakajú

Hovorím o volebnej účasti na predčasných voľbách, lebo Sorosov Odér a zradca Dzurinda spolu so zbytkom liberál-fašistickej bliakajú

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


ORACLE911BLOG

Hovorím o volebnej účasti na predčasných voľbách, lebo Sorosov Odér a zradca Dzurinda spolu so zbytkom liberál-fašistickej bliakajú buď o tom, že migranti tu nechodia alebo o tom, že nie je dosť ľudí či za túto migrantskú náplavu môže Smer-SSD a samotný Fico. Tomuto uveria len Matelkovi skalní zástancovia a konzumenti Sme, Aktualít, Denníka Nenávisť a podobnej stoky, ktoré nie sú znakom ani zdravého rozumu, ani príčetnosti a ani dobrej informovanosti.

Apropo tohto článku?

To, že sa začali objavovať migranti nielen na juhu Slovenska a vo väčších mestách ako sú Bratislava a Košice (toto som čiastočne predpovedal-len som to neskôr opravil a čiastočne vylúčil Košice), ale aj na dedinách na východe alebo na dedinách, ktoré sú ďaleko od maďarských hraníc. Takže priemerný dedinčan zažije to, že kým Sorosov Odér a zbytok liberál-fašistickej čvargy bliaka dačo o tom, že žiadna kríza nie je na hraniciach resp. nieť dosť ľudí na to aby sa uzatvorili hranice uvidí skupinku migrantov prechádzať pred svojou bránou alebo dopočuje, že v susednej dedine stalo sa niečo také, tak si náhle uvedomí, že neúčasť na voľbách je nielen voľba OĽaNO, PS, SaS a ostatnej pliagy z liberál-fašistického košiara t.j. pokračovanie marazmu posledných cca 3 rokov, ale aj niečoho násobne horšieho, ako to bolo posledných cca 3 rokov lebo táto čvarga nenávidí Slovensko,  slovenský štát a Slovákov (spomínajú táto krajina, tento národ ako by výrazy Slovensko, slovenský štát a Slováci bol tabu výrazmi na úrovni slova Voldemort). Teraz je len otázka času keby sa zatúla skupina migrantov do “rómskej” osady a keď to uvidí miestna cigánsky vajda, tak nielen rozkáže aby vyhnali tú migrantskú náplavu (budú to poriadne veľké bitky-lebo sa ukážu v nejednej takejto osade), ale aj  dvakrát rozmyslí, či to hodia Matelkovi lebo posledná vec, ktorú tu chcú je konkurencia.

Prečo sa to deje?

Nuž je to provokácia na to, aby sa tu rozhýbalo voličstvo tým správnym smerom a aby si uvedomili to, že čo ich čaká, lebo nechcú aby kvôli strategicky dôležitému územiu, ako je Slovensko zhorela do tla celá Európa. Inými slovami globálne zákulisie (GP) cez Alianciu patriotov vydalo nariadenie aby tú imigrantskú náplavu, ktorú podporuje Soros rozvážali po celom Slovensku a aby prezentovali ako skutočnú celospoločenskú hrozbu pre celé Slovensko. Inými slovami vidíme tu riadenie spoločnosti v praxi v priamom prenose a Fico bez toho, aby sa toho zúčastňoval majstrovsky to využíva.

S pozdravom

Oracle 911


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *