27. júla 2024

Ľuboš Blaha: NA PREDVOLEBNÚ KAMPAŇ BESNÉHO HAMRANA SA NECHYTÁ ŽIADNA STRANA

L. Blaha-CENZORI UŽ ZASE PRENASLEDUJÚ RÁDIO FRONTINUS - LEBO ZAVOLALI BLAHU!

L. Blaha-CENZORI UŽ ZASE PRENASLEDUJÚ RÁDIO FRONTINUS - LEBO ZAVOLALI BLAHU!

Zdielajte

Kam sa hrabú politické strany – najaktívnejšiu predvolebnú kampaň má jednoznačne Hamran a jeho PS, pardón, PZ. Každý deň šteká po opozícii a zneužíva Naku na politiku.

  1. No chápete, kedy je lepší čas riešiť niekoľko rokov starú kauzu, než práve 10 dní pred voľbami. Im už vážne preskakuje.
  2. Každý si vie zrátať dve a dve. Hamran na objednávku PS robí špinavú robotu. Akurát mi uchádza pointa. Koho zaujíma nejaký Balciar či Gučík?
  3. Áno, zrejme ide o pomstu Marošovi Žilinkovi, ktorý vraj Gučíka pozná. Včera Žilinka kritizoval Čaputovú, a tak už dnes nabehol Čaputovej besný pes Hamran.
  4. Je neuveriteľne trápne zneužívať políciu takto pred voľbami. Fakt úbohé. Najskôr Tibor Gašpar, potom SIS, potom NBÚ… A teraz toto.
  5. Zrovna mesiac pred voľbami treba robiť každý deň tlačovky a kydať na opozíciu. To im fakt má niekto uveriť, že to je náhoda, že majú zrovna pred voľbami vrtuľu v zadku?
  6. Keby radšej Hamran riešil to, čo ľudí naozaj trápi – ochrana hraníc. Dnes slniečkari zarezali našu mimoriadku o migrácii. Úplná hanba!
  7. Im je zjavne jedno, že sa tu potuľujú potenciálni teroristi či šíritelia infekcií. Matovič so Sulíkom a PS-kom zjavne túžia po multikulturálnom obohatení. Dobré vedieť.
  8. Mimochodom, Hamran dnes ani necekol o tom, že Čaputová sa snažila zasahovať do živej veci a lobovala u generálneho prokurátora za Kovaříka.
  9. To je priam učebnicové zneužitie právomoci verejného činiteľa – zločin ako delo. Ako to, že Hamran nejde zatýkať Čaputovú? A ako to, že mainstreamové médiá s výnimkou Daga Daniša o tom čušia ako voš pod chrastou?
  1. Viete, čo riešia médiá? Poviem vám – v parlamente ma totiž zastavila Markíza. Išiel som hlasovať aj s horúčkami, škoda, chýbalo šesť hlasov.
  2. Markíza sa ma pýtala, čo hovorím na strašné násilie, ktoré bolo spáchané na Pročkovi. Kukám na nich ako výr a pýtam sa, či pod násilím fakt myslia to vajce na Pročkovej hlave.
  3. A oni, že áno, že či odsúdim toto nepredstaviteľné násilie. A ja na to, že to žiadne násilie nebolo, OĽaNO len žne, čo zasialo a na vajci na Pročkovej hlave som sa schuti zasmial.
  4. Moderátor Markízy sa tam hádzal o zem, že ako takto môžem zľahčovať násilie. Lebo spraviť z Pročka Kalimera je zjavne ten najťažší zločin moderných dejín hneď po genocíde Arménov.
  5. Ja len, že keď Markíza nedala ani ťuk o progresívcovi Mihálym, ktorý reálne mlátil starších ľudí na proteste pred DPOH, to nebolo zľahčovanie – ale to, že sa zasmejeme nad Pročkovou vajcovou jarmulkou, to vraj áno. Bože, akí sú trápni.
  6. Radšej nech sa zaoberajú tým, prečo Čaputová zasahuje do trestných konaní, prečo Hamran nezvláda migráciu a prečo je najaktívnejším politickým subjektom v kampani NAKA.

Pán Hamran, ja vám nechcem kecať do vašej predvolebnej kampane, ale keď sa raz bude vyšetrovať, ako ste spolu s Lipšicom zneužívali políciu na robenie politiky, vy sa ešte riadne zapotíte – a nepomôže vám ani to vaše PS-ko


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *