27. júla 2024

Eduard Chmelár: Jeho Igorodie už hodinu pení na facebooku, že Progresívne Slovensko sa sprisahalo so smerohlasáckou mafiou.

Eduard Chmelár: SVET JE ČORAZ HORŠÍ

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Priatelia, nedajte sa pomýliť. Jeho Igorodie už hodinu pení na facebooku, že Progresívne Slovensko sa sprisahalo so smerohlasáckou mafiou proti neohrozenému bojovníkovi donovi Quijoteovi de la Trnava a všetci svorne odmietli ísť s ním do diskusie v TV Markíza, lebo sú to vraj zbabelci a boja sa ho. Skutočnosť je taká, že Igor Matovič nemá v debate štyroch lídrov preferenčne najsilnejších strán čo robiť. Jednak preto, lebo OĽaNO nepatrí medzi najsilnejšie politické subjekty ani omylom a jednak preto, lebo Igor Matovič nie je volebným lídrom. Je číslom 150. To nie je číslo na hasičov (on by potreboval skôr 155), ale jeho číslo na kandidátke. Patrí maximálne tak do diskusie s Jolanou Kusou, Arturom Bekmatovom a Pellegriniho bratrancom. Tam je jeho miesto. Prípadne v kazajke, ale to je už práca pre psychoanalytika, nie politického analytika. Ak sa tu niekto pokúsil o manipuláciu volebnej kampane, tak je to TV Markíza, že niečo také vôbec dopustila. Igor, darmo tu vrieskaš. Mal by si si oddýchnuť niekde v ústave s meditačnou hudbou. A my všetci od teba. Koniec hlásenia a pokojný víkend všetkým.




Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *