27. júla 2024

Video-Matovič práve na tlačovke demoluje SAS. Toto je chorý systém s chorými a zlými ľuďmi. Áno, Matovič odhaľuje to, ako komunikuje a plní Sulík úlohy Haščáka .

Matovič práve na tlačovke demoluje SAS Mimoriadne vážne odhalenie: Ako mafia upláca politikov

Matovič práve na tlačovke demoluje SAS Mimoriadne vážne odhalenie: Ako mafia upláca politikov

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Matovič práve na tlačovke demoluje SAS Mimoriadne vážne odhalenie: Ako mafia upláca politikov

Matovič sa dnes na tlačovej konferencii ostro vyniesol na stranu SaS, ktorú obvinil z korupcie a spolupráce s mafiou. Tvrdí, že má dôkazy o tom, ako SaS dostávala peniaze od podnikateľov s kontakty na organizovaný zločin. Podľa Matoviča je to dôvod, prečo SaS blokuje reformy a bojuje proti jeho vláde.

Matovič predložil novinárom niekoľko dokumentov, ktoré majú potvrdzovať jeho tvrdenia. Medzi nimi je aj záznam rozhovoru medzi predsedom SaS Richardom Sulíkom a podnikateľom Marianom Kočnerom, ktorý je obžalovaný z vraždy novinára Jána Kuciaka. V rozhovore sa Sulík vraj dohodol s Kočnerom na podpore jeho strany v parlamente výmenou za finančné príspevky.

Matovič tiež uviedol, že SaS má v parlamente viacero poslancov, ktorí sú zapletení do korupčných káuz. Menoval napríklad Jozefa Rajtára, ktorý je obvinený z prijímania úplatkov od firmy Istrokapitál, alebo Natáliu Blahovú, ktorá je podozrivá z falšovania faktúr pre svoju firmu.

Matovič povedal, že jeho vláda sa nevzdá boja proti korupcii a mafii, a že bude žiadať odstúpenie Sulíka a jeho poslancov. Zároveň vyzval opozíciu a prezidentku Zuzanu Čaputovú, aby podporili jeho snahu o vyčistenie politiky. Povedal, že ak SaS neopustí koalíciu, bude musieť ísť do predčasných volieb.

JNS/Matovič FB


Miro Heredoš: MATOVIČ ODHALIL SÚKROMNÚ KOMUNIKÁCIU SULÍKA

Dnes tlačovka Matoviča. Desivé.

Nie, priatelia – toto je chorý systém s chorými a zlými ľuďmi. Áno, Matovič odhaľuje to, ako komunikuje a plní úlohy Haščáka Sulík.

Áno, desivé ale hovorí to ten Matovič, ktorému robil zdravotnícky program človek z PENTY – Špirko! Pamätnú fotku a informácie si všetci pamätáme!

Priatelia – tu sa musí voliť protisystémovo. Toto, čo 30 rokov vidíme, je desivé rozbitie Slovenskej republiky.
__

P.S. Doplnenie – pamätáte si na stretko niekedy 2020 ako sa Kollár vyhováral že sa stretol s Haščákom a bavili sa „o Kollárovej knihe“? Info vyšla 20.9.2020 v novinách.

A pamätáte si teraz nedávno fotky Andreja Danka ako čakal Haščáka v Rakúsku, najprv Dankove auto vyhodí jeho, potom príde Haščák? Uplne medialne ticho bolo, promovanie tejto akcie dostalo zrejme BAN.

Som presvedčený, že PENTA má kúpené všetko, každého jedného lídra, alebo dôležitú postavu strany – a každého inak a iným spôsobom.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *