27. júla 2024

Video-Róbert Bačinský: Naď je najväčšia pohroma, ktorú slovenská armáda kedy mala.

Róbert Bačinský: Naď je najväčšia pohroma, akú slovenská armáda kedy mala.

Róbert Bačinský: Naď je najväčšia pohroma, akú slovenská armáda kedy mala.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


S bývalým vojakom a kandidátom na poslanca do NR SR za ĽSNS Róbertom Bačinským o misii KFOR v Kosove, o konflikte medzi Srbmi a Albáncami, o NATO, Naďovi, Globsecu aj o tom, prečo vystúpil z armády, prečo vrátil vyznamenanie a prečo vstúpil do politiky.

Rozhovory s Mimi Šramovou: Videl som v Kosove na vlastné oči, čo dokáže NATO.

V tomto príspevku by som sa chcel venovať téme, ktorá ma veľmi znepokojuje. Ide o postoj bývalého ministra obrany Jaroslava Naďa k slovenskej armáde. Podľa môjho názoru je Naď najväčšia pohroma, ktorú slovenská armáda kedy mala. Nie len že nezabezpečil dostatočné financovanie a modernizáciu našich ozbrojených síl, ale aj zneužíval svoju funkciu na politické účely a škodil medzinárodnému imidžu Slovenska. V tomto článku by som rád poukázal na niektoré z jeho najhorších rozhodnutí a výrokov, ktoré dokazujú, že Naď nemal byť nikdy ministrom obrany.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *