27. júla 2024

Ľuboš Blaha: O ŠIMEČKU BY STE SI ANI NEOPRELI BICYKEL

Ľuboš Blaha: KVÔLI NIM ZOMIERALI NEVINNÍ ĽUDIA A ONI TU EŠTE BLIAKAJÚ PO NÁS

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Dnes sa na STV stretli dvaja skúsení politici a jeden chlapček, ktorý pôsobil ako nemohúce mončiči s podbradníkom, o ktorého by ste si ani neopreli bicykel – Šimečka je strašný tragéd.

  1. Peťo Pellegrini dokopy nič nepovedal, aj keď musím uznať, že ma milo prekvapilo, že som ho prvýkrát v živote počul povedať slovo kapitalizmus – keby kampaň trvala ešte pár dní, možno by začal citovať aj Karla Marxa, gratulujem, súdruh, viva la revolucion
  2. Jediný, kto ponúkal praktické riešenia a nie frázy, bol Robert Fico. Žiadne drísty, ale reálne kroky, čo musí vláda robiť. Školil tam Šimečku ako malého chlapca.
  3. Šimečka potvrdil, že PS-kári chcú pomáhať iba bohatým firmám a podnikateľom – pracujúcimi ľuďmi pohŕda rovnako ako Truban, ktorý robotníkov označuje za zlodejov. Sú to všetko arogantní zbohatlíci.
  4. A keď to nemotorné chlapča začalo tvrdiť, že deficit 0.7% z našich čias bol úplná fiškálna katastrofa, ale 7% je pravicový úspech tisícročia, tak diskusia z jeho strany naberala rozmery grotesky.
  5. Namiesto toho, aby Šimečka riešil zdravotníctvo, on sa tam chválil zmanipulovanými prieskumami zo Sme a TV Joj – jemu záleží len na sebe, na ľudí kašle. Toto si Slováci nezaslúžia.
  6. Jeho progresívny kandidát je zodpovedný za šialený dlh Všeobecnej zdravotnej poisťovne a on sa tam uráža ako pyšná princezná za to, že mu to Robert Fico pripomenie – ten chlapec je jeden uzlík komplexov, preboha. Nezrelý a infantílny.
  7. Robert Fico mu to povedal jasne – je výtvorom médií a mimovládok. Poskok Bruselu a Washingtonu.
  8. Slovensko si nemôže dovoliť experimenty, potrebuje sa vrátiť do normálu.
  9. Za nás mali ľudia lepší život – taký je fakt. A my garantujeme, že ochránime Slovensko pred migráciou aj dúhovými hokusmi-pokusmi.
  1. Robert Fico zdôraznil, že do škôl nepatrí žiadna rodová ideológia. Chráňme naše deti pred progresivistickými experimentmi – nechceme, aby si deti mohli meniť pohlavie či chodiť na interrupcie bez vedomia rodičov.
  2. Rodinu tvorí mamička, otecko a detičky. A pohlavia sú len dve – muži a ženy. Bodka. A nech sa všetci šialení Progresívci aj rozlejú na kolomaž, takto to musí ostať!
  3. Klobúk dole pred Robertom Ficom, opäť ukázal, že je jediný štátnik, ktorý dokáže Slovensko vyviesť z liberálneho a pravicového marazmu.
  4. Liberálom nepomôžu sfalšované prieskumy a bude zaujímavé porovnávať po voľbách, aké hovadiny si vymýšľalo liberálne AKO či Smečko.
  5. Ale ďakujeme – nič tak nezmobilizuje Slovákov ako hrozba, že voľby vyhrá dúhový extrém z PS.
  6. Po dnešku je všetko jasné – zvíťazíme. Šimečka sa historicky znemožnil. Pakuj sa späť do Bruselu, Miško, nemáš so Slovenskom nič spoločné.

Pozdravujem zo Svidníka, priatelia, VENCEREMOS



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *