27. júla 2024

RTVS a ich posledné predvolebné dno manipulácie s voličmi! Po PV neakceptovateľné!

Nechutná protivládna propaganda sa podarila. Dostala sa do propagandistických trúb, medzi ktorými je žiaľ na poprednom mieste aj RTVS.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


To je niečo neskutočné!

Dnes, 27.9.23, počas obedňajších hodín, som zachytil reláciu RTVS/SRo – Z prvej ruky, kde akýsi dvaja „mudrci“  – MICHAL MISLOVIČ, riaditeľ prieskumnej agentúry Median SK a SAMUEL ABRAHÁM, Politológ a rektor BISLA v Bratislave, preberali ostatný predvolebný model, dvornej to prieskumnej agentúry RTVS – Median SK.

Ani by som ich nepočúval, ani by som ich nevnímal, až do tej chvíle, keď jeden z prítomných „mudrcov“ povedal niečo tak neakceptovateľné, politický odporné, v predvolebnom boji, dva a pol dňa pred samotnými PV, absolútne neakceptovateľné a moderátor SRo, akýsi Matej Baránek NIČ, ako by sa politicky nechumelilo!!!

A o čo ide?

Nuž „len“ o toto!

Jeden z hostí (nezaregistroval som ktorí) povedal doslova a do písmena toto – „HNUTIE REPUBLIKA nie je istý koaličný partner, preto mu preferencie stagnujú resp. klesajú lebo sú proti EÚ a NATO, a toto sú fašizoidné prejavy“

Je toto normálne!

Takže, ak niekto presadzuje samostatnosť, zvrchovanosť, národnú a štátnu suverenitu Slovenskej republiky, tak je fašizoidný???

A ten, čo je absolútnym lokajom EÚ/Bruselu, absolútnym lokajom USA/Washingtonu, absolútnym lokajom vojnovo-štvavého velenia NATO, rozumej U.S. ARMY a z vedeného dôvodu vedome pošliapava základne práva a slobody svojho národa – viď doba Covidová, viď doba Ukrajinská, vid doba imigrantsko-migrantská, tak ten nie je fašizoidný?!

Uvedomujú si vôbec, čo je to fašizmus???!!!

Toto je bezprecedentný predvolebný útok na HNUTIE REUBLIKA a toto hnutie by sa malo voči tomu brániť!!!

A samozrejme, že ak HNUTIE REPUBLIKA bude po PV 2023 súčasťou vládnej koalície, tak sa bude musieť zasadiť o to, aby ten, kto niekoho označí za fašistu, extrémistu, fašizoidného, niekoho, ktorý tu funguje legálne na základe našej Ústavy a Zákonov, tak aby sa tento, za takéto nehanebné, doslova idiotské výroky zodpovedal!

A bude na mieste, aby v štátnej, vraj dnes vo verejnoprávnej RTVS, pracovali takí moderátori, ktorí okamžite napomenú diskutujúcich, keď sa budú takýmto nehanebným spôsobom vyjadrovať o ktorejkoľvek politickej strane, hlavne ak to je O 5 minút 12 pred dôležitými Parlamentnými voľbami!!!

Nuž, ale Vy tam v RTVS, nič Vám to bude platné, toto vaše predvolebné „objektívne“, doslova politické harašenie v prospech neoliberálnej politickej scény a v neprospech rýdzo pro národných politických subjektov lebo občan-volič už vie, čo ste zač, a ako ste ho tu za ostatné 3 a pol roka vodili za nos, a ako ste ním manipulovali, ako ste nepustili žiaden iný názor (Covid, Ukrajina, migrácia…), ako len ten, čo Vám bol niekým „demokratickým“ nadiktovaný!!!

Záver:

A prečo ste si, vy tam v RTVS/SRo, do štúdia neposadili k Vášmu Baránekovi, iného Baráneka?

Jána Baráneka, áno, šéfa agentúry POLIS SLOVAKIA.

A čo keby ste sa s ním pozhovárali a do politického špiku kosti, rozobrali aj ich posledný prieskum verejnej mienky uverejnený 22. 09. 2023 o 16:48?

Nech sa páči tu je – „Progresívne Slovensko stráca na Smer takmer 10 percent. Sme rodina, KDH a ďalšie dve strany sú tesne nad piatimi“ – https://sita.sk/progresivne-slovensko-straca-na-smer-takmer-10-percent-sme-rodina-kdh-a-dalsie-dve-strany-su-tesne-nad-piatimi/ – https://sita.sk/firmy-institucie/polis-slovakia/

Lebo tu sú výsledky takéto?

SMER-SSD – 24,4%, Progresívne Slovensko – 15,1%, HLAS-SD – 12,6%…

Preto ich ani len nespomeniete?

Ale ako som bol býval už viackrát napísal, takáto bohapustá manipulácia zo strany RTVS sa musí po PV 2023 skončiť!!!

ferro/blog Pravda



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *