27. júla 2024

Uznaný dezinformátor Mirko Žiak nepochopil. Vraj mu chýbajú krúžky. Vraj ho málo ľudí volilo..

Širiteľ hoaxov a dezinformácií Saskár Žiak

Širiteľ hoaxov a dezinformácií Saskár Žiak

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Uznaný dezinformátor Mirko Žiak, ktorý sám seba označuje za bojovníka proti hoaxom, pritom sám ale nerozpoznal falošný akože Blahov ruský pas a šíril lož veľkou lyžicou, proste nechápe. Vraj mu chýbajú krúžky. Vraj ho málo ľudí volilo a on ide dať podnet pre podozrenie z manipulácie, pretože nie je na tomto svete možné, aby jeho niekto nevolil.

Ako dôkaz Mirko dodal fakt, že ho nevolili ani v okrsku, kde volí jeho priateľka. Samozrejme je to šok, že Žiak nejakú priateľku má a je to dokonca žena, ale nebude problém náhodou v niečom inom? Nemôže to byť tak, že Žiak príde už aj vlastnej priateľke taký blbec, že ani ona ho radšej nevolila, lebo by ju hanba prefackovala?

Marek Kurta

Uznaný dezinformátor Mirko Žiak je známy svojou neúnavnou snahou bojovať proti hoaxom, ktoré ohrozujú našu spoločnosť. No nie vždy sa mu darí rozlíšiť pravdu od lži. Nedávno sa stal obeťou falošného ruského pasu, ktorý mal údajne patriť L. Blahovi. Tento pas sa ukázal byť zrejmým podvrhom, ktorý mal za cieľ zdiskreditovať L. Blahu. Mirko Žiak však neváhal a bez overenia zdieľal tento pas na svojich sociálnych sieťach, čím sa stal sám šíriteľom hoaxu.

To by ešte nebolo také zlé, keby si uvedomil svoju chybu a ospravedlnil sa. No on naopak pokračuje vo svojej arogancii a tvrdohlavosti. Tvrdí, že mu chýbajú krúžky, že ho málo ľudí volilo a že ide podať podnet pre podozrenie z manipulácie. Nechce sa zmieriť s tým, že jeho popularita je nízka a že ľudia mu neveria. Myslí si, že je jediným spasiteľom národa, ktorý vie odhaliť všetky klamstvá.

Toto je smutný príklad toho, ako sa dezinformátor stane dezinformovaným. Mirko Žiak by si mal dať pauzu od svojej činnosti a zamyslieť sa nad tým, čo robí. Možno by mu pomohlo prečítať si nejaké seriózne zdroje informácií, ktoré by mu ukázali, ako sa overuje pravdivosť tvrdení. Alebo by si mohol nájsť nejaké konštruktívne hobby, ktoré by ho napĺňalo a bavilo. Alebo by si mohol ísť na dovolenku a oddýchnuť si od všetkých hoaxov. Čokoľvek by bolo lepšie, ako pokračovať v tomto štýle.

Dúfam, že ste si užili tento príspevok o uznanom dezinformátorovi M. Žiakovi. Ak áno, dajte mi vedieť v komentároch a zdieľajte ho so svojimi priateľmi. Ak nie, tiež mi dajte vedieť a napíšte mi, čo by ste zmenili alebo vylepšili. Budem sa tešiť na vaše názory a pripomienky. Ďakujem za pozornosť a majte sa krásne!

Rudy



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

1 thought on “Uznaný dezinformátor Mirko Žiak nepochopil. Vraj mu chýbajú krúžky. Vraj ho málo ľudí volilo..

  1. Prave si zistil, ze Tvoja byvala priatelka a Tvoj byvaly dobry kamarat zistili co si zac a radsej volili Fica. Ci spolu ti dvaja uz aj spavaju je vcelku pravdepodobne. A urcite sa pocas volebnej noci dobre bavili …na Tvoj ucet!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *