27. júla 2024

BEZOHĽADNÁ LIBERÁLNA VLÁDA ÓDORA ZA ŠTYRI MESIACE EXTRÉMNE ZADLŽILA SLOVENSKO.

Eduard Chmelár: ODCHÁDZA NAJZBYTOČNEJŠIA VLÁDA V DEJINÁCH

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Vláda odborníkov, ktorá nastúpila po páde Matovičovej koalície, mala byť zárukou stability a zodpovednosti. No namiesto toho, aby sa snažila napraviť škody spôsobené predchádzajúcou vládou, pokračovala v rovnakom štýle. Za štyri mesiace svojej existencie rozdelila 2,1 miliardy eur, z ktorých väčšina išla na rôzne projekty a dotácie pre svojich klientov. Len zlomok z tejto sumy sa dostal k ľuďom, ktorí najviac trpeli pandémiou a krízou.

Toto je hanba pre celé Slovensko. Vláda odborníkov sa ukázala ako vláda amatérov, ktorá nevie hospodáriť s verejnými peniazmi. Namiesto toho, aby sa pripravovala na budúcnosť a hľadala spôsoby, ako znížiť zadlženosť a podporiť rast, len zväčšovala deficit a zadlžovala ďalšie generácie. Toto nie je cesta, ktorou by sme mali ísť. Toto je cesta do pekla.

Potrebujeme zmenu. Potrebujeme vládu, ktorá bude rešpektovať daňových poplatníkov a investovať do kvality života ľudí. Potrebujeme vládu, ktorá bude transparentná a efektívna. Potrebujeme vládu, ktorá bude mať víziu a odvahu. A túto vládu môžeme mať len my, občania Slovenska.

JNS


Dagmar Kramplová

ÓDOROVA VLÁDA ZA ŠTYRI MESIACE ROZDALA 2,1 MILIARDY EUR!

Štyri mesiace od nástupu tzv. vlády odborníkov počúvame len o tom, ako bude musieť budúca vláda šetriť, konsolidovať, aby sme sa nevydali gréckou cestou, pritom Ódorova vláda „odborníkov“ namiesto šetrenia Slovensko naďalej extrémne zadlžovala. ZA ŠTYRI MESIACE ROZDALA 2,1 MILIARDY EUR! Z toho iba 15% išlo na ľudí do sociálnej oblasti.

Tieto posledné štyri roky boli katastrofou pre verejné financie. Najprv až o18 miliárd eur, zadĺžili Slovákov Matovič s Hegerom a teraz 2,1 miliardy minul Ódor.

Výsledok vládnutia za necelé štyri roky amatérov, bláznov a excelistov, ktorí nemajú šajnu aký život žijú Slováci je dlh neuveriteľných 21,1 miliárd eur. Takéto extrémne zadĺženie tu Slovensko nemalo nikdy vo svojej histórii.

AROGANCIA A DRZOSŤ LIBERÁLNYCH DAREBÁKOV dosiahla vrchol, keď účet za šafárenie s verejnými prostriedkami Ódor predložil občanom v podobe návrhu konsolidačných opatrení, ktorými siaha do peňaženiek občanov a oberá o financie hlavne tých najchudobnejších. Ódorova vláda sociálnych netvorov navrhuje napr. zrušiť vlaky zadarmo pre študentov a dôchodcov, zvýšiť dane a poplatky: DPH, zvýšiť dane z nehnuteľnosti, ceny za pohonné hmoty, zaviesť platby u lekára, zrušiť obedy zadarmo, rekreačné poukazy a ďalšie sociálne výhody a tak ďalej.

CELÝ ÓDOROV AROGANTNÝ LIBERÁLNY NÁVRH KONSOLIDÁCIE MOŽNO NAZVAŤ: OBČAN PLAŤ VIAC, DOSTANEŠ MENEJ!

Dagmar Kramplová

podpredsedníčka SNS



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *