20. mája 2024

Na Ukrajine sú už všetky slovenské stíhačky. Ešte pred mesiacom Naď s Hegerom hovorili, že za ne dostaneme až 900 miliónov eur.

0

Na Ukrajine sú už všetky slovenské stíhačky. Ešte pred mesiacom Naď s Hegerom hovorili, že za ne dostaneme až 900 miliónov eur. V rozpore s ústavou a protiprávne tie stíhačky poslali. Lenže o tom, že by Slovensko za ne tieto peniaze dostalo, je záhadne ticho.

Na internete sa objavil blog, v ktorom sa podľa nemenovaného zdroja z ministerstva obrany tvrdí, že nám z Európskeho mierového nástroja nechcú poslať peniaze, pretože Ukrajina o tie stíhačky oficiálne nepožiadala. Tým pádom šlo len o individuálne rozhodnutie Slovenska, ktoré urobili Heger s Naďom, a každý dáva od toho ruky preč. Otázka je, či sú obaja takí neschopní, tak nebetyčne hlúpi, alebo to bol nejaký úmysel. Pretože poslať tak drahý materiál a čakať, že mi za to niekto zaplatí, hoci nemám zmluvy ani záruky, a to ešte bez kompetencií, to nie len hlúposť, ale hodné kriminálu.

Je to jeden z ďalších dôkazov toho, že táto vláda, a to hlavne Heger s Naďom, sú patologickí klamári. Tak, ako si vymysleli, že majú kompetencie na zaslanie stíhačiek na Ukrajinu, hoci nikdy žiadnu štúdiu nezverejnili, tak si aj vymysleli, že dostanú nejakých 900 miliónov. Veď už predtým Naď tvrdil, že na Ukrajinu nepošle S-300 a keď tak urobil, tak sa v parlamente rehotal: „No a čo, tak som klamal!“

Špeciálne Naď je príkladom toho, že ak máte ploché nohy a namiesto modrej krvi modrú knižku, nemali by ste viesť ani stánok s petardami a nie to ešte ministerstvo obrany. Naď je však na svojom mieste nie pre schopnosti, ale za „zásluhy“, keďže je len užitočným idiotom istej mocnosti. Dobre si pamätáme, ako sa zaľúbene pozeral na svojho amerického náprotivka Austina. V každom prípade činnosť týchto ľudí urobila zo Slovenska 2. najchudobnejšiu krajinu EÚ, zadlžila obyvateľstvo na dekády vopred a miliardy eur zo štátneho rozpočtu aj majetku bolo hodených len tak do studne. Za to sa musia raz zodpovedať, tých paragrafov je už požehnane.

Marek Kurta – Republika

Chcem prispieť na chod stránky Jednotné nezávislé Slovensko

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *