27. júla 2024

Horory na Úrade vlády. Dnes tam Odor pozval „šarmantnú“ pani Radičovú, odborníčku na sociálne veci.

Horory na Úrade vlády. Dnes tam Odor pozval „šarmantnú“ pani Radičovú, odborníčku na sociálne veci.

Zdielajte

 Autor textu: medvedar

Čo nové na úrade vlády ? Nuž, stále tam sedí vláda naslovovzatých odborníkov Čaputovej Odora a jeho organizovanej skupinky.

Úrad vlády je síce plný úradníkov, ale úradníkov nikdy nie je dosť. A tak tam dnes Odor pozval „šarmantnú“ pani Radičovú, odborníčku na sociálne veci. Neviem, čo tam prišla robiť, no zlé jazyky tvrdia, že si so sebou v kabelke priniesla sekerku, nôž a nožnice. Vraj sa pomocou týchto jemných nástrojov pokúsi upraviť sociálne istoty Slovákov, – napr. trináste dôchodky /sekerka/, sociálne dávky /nôž/ a ostatné sociálne vymoženosti /nožnice/.

Pomoc odborníčky, ktorá vie čo odseknúť, čo odrezať a čo poriadne ostrihať sa Odorovi iste zíde. Jeho vláda totiž zápasí s akútnou sociálno-politickou schizofréniou. Odor, Horváth a spol. totiž jednou časťou svojej osobnosti zostavili maketu vyrovnaného štátneho rozpočtu – na druhá časť ich osobnosti proti takémuto rozpočtu protestuje. Jeden z tvorcov vyrovnaného rozpočtu ,minister financií Horváth, označil svoje vlastné dielo za čosi strašné-za vec, ktorá by v prípade realizácie Slovensko úplne rozvrátila a priniesla do stavu celospoločenskej katastrofy.

– To ako keby doktor Frankenstein /román M.Shellyovej/ svojho homunkula najskôr s pôžitkom vytvoril a potom sa sám vydesil činov, ktorých bol schopný. Anglický horor má svoje grády. Je to však iba dielo fantázie. My na Slovensku sme vytvorili onakvejší horor. A stopercentne realistický. Žiadna fikcia. Ak urýchlene nenastúpi vláda Smeru, Hlasu a SNS, – tak potom krutá realita.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *