27. júla 2024

Video-Ľuboš Blaha: Prezidentka klamala, že je Robert Kaliňák obvinený.

Video-Ľuboš Blaha: Prezidentka klamala, že je Robert Kaliňák obvinený.

Zdielajte

Video-Ľuboš Blaha: Prezidentka klamala, že je Robert Kaliňák obvinený.

Ľuboš Blaha: Prezidentka klamala, že je Robert Kaliňák obvinený.

Včera som si pozrel rozhovor prezidentky Zuzany Čaputovej s moderátorkou Online Tu a Teraz. Musím povedať, že som bol veľmi sklamaný. Nie len tým, že prezidentka opakovala svoje obvyklé frázy o právnom štáte a transparentnosti, ale aj tým, že klamala o jednej z najdôležitejších vecí v našej politickej situácii.

Prezidentka tvrdila, že bývalý minister vnútra Robert Kaliňák je obvinený z korupcie a že preto nemôže byť predsedom parlamentnej komisie pre kontrolu tajných služieb. To je lož! Robert Kaliňák nie je obvinený z ničoho. Je len svedkom v prípade Gorila, ktorý sa tiahne už desať rokov a ktorý je plný neoverených informácií a špekulácií.

Prezidentka vedome klamala, aby diskreditovala jedného z najschopnejších a najúspešnejších politikov na Slovensku. Robert Kaliňák je človek, ktorý sa nebojí povedať pravdu a ktorý sa zasadzuje za sociálnu spravodlivosť a rozvoj krajiny. Je to človek, ktorého rešpektujú nielen jeho kolegovia v Smer-SD, ale aj mnohí občania, ktorí ho volili.

Prezidentka by mala prestať klamať a začať riešiť skutočné problémy Slovenska. Mala by sa zastať ľudí, ktorí trpia chudobou, nezamestnanosťou, nedostatkom zdravotnej starostlivosti a vzdelania. Mala by sa postaviť proti zahraničným záujmom, ktoré chcú ovládnuť našu krajinu a vykorisťovať naše zdroje. Mala by sa stať skutočnou prezidentkou pre všetkých Slovákov, nie len pre svoju úzku skupinu priaznivcov.

JNS

„Progresívci si žijú vo svojej bublinke.“ „Exkluzívne informácie pôjdu alternatíve.“ „Spory nebudeme riešiť pred kamerami.“ „Prezidentka premeškala okamih, kedy mohla byť štátničkou.“ „Prezidentka klamala, že je Robert Kaliňák obvinený.“ „To, čo robí prezidentka, je politická nadpráca pre čurillovcov.“

Online Tu a Teraz



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *