27. júla 2024

Pozrite na toho slušnočloveka! Tí naši umelci a zabávači sa veru začínajú vyfarbovať.

Pozrite na toho slušnočloveka! Tí naši umelci a zabávači sa veru začínajú vyfarbovať.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Pozrite na toho slušnočloveka! Tí naši umelci a zabávači sa veru začínajú vyfarbovať.

Oliver Andrásy sa vždy snažil pôsobiť dojmom žoviálneho, nenúteného človeka, ktorý je za každý žart. Ale keď príde na to, kľudne vám dopraje aj smrť.

Je úplne v poriadku, že sa pánovi Andrásymu nová vláda nepáči, s tým asi každý počítal, že 95% ľudí zo showbiznisu, ktorí otvorene podporovali PS, asi nebude radosťou skákať. Ale takéto vyjadrenie? Že „chrapúňovi a ľudskému odpadu Ficovi a jeho špinavej sebranke treba niečo otrepať o hlavu, verejne ho skopať a zhodiť zo schodov“?

Predstavte si opačnú situáciu. Predstavte si, že by ste vy napísali toto na pána Andrásyho, že si zaslúži, aby ho zmlátili a rovno sa pokúsili zabiť. Nuž, z jeho strany by okamžite padlo minimálne trestné oznámenie, veď také sa na pána „grófa“ písať predsa nesmie.

A teraz si predstavte, že by ste toto isté napísali napríklad na Čaputovú. To by už boli reči o nenávistných prejavoch a nebezpečných vyhrážkach, dvere by vám urýchlene vykopla aj NAKA, ako tomu dôchodcovi, čo niečo na pani zo skládky napísal.

Takže tak sa majú veci. Andrásy už medzitým status zmazal, zrejme nedostával až také pozitívne reakcie, aké možno aj v opitosti očakával. Ale internet si pamätá. A toho hurhaju, toho kvílenia, nadávok a nezmyselných protestov proti výsledkom demokratických volieb je už toľko, že sa potvrdzuje to, čo tušíme už dávno – tí, čo si dávali nálepky boja za slušné Slovensko, sú všetko, len nie slušní ľudia.

Text: Marek Kurta



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *