7. júla 2024

Branislav Zurian si na aute našiel lístok s nápisom „Milan ťa čaká“

Branislav Zurian si na aute našiel lístok s nápisom „Milan ťa čaká“

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Branislav Zurian si na aute našiel lístok s nápisom „Milan ťa čaká“, čo bol odkaz na smrť generála Milana Lučanského. Tvrdí to minister vnútra, ktorému nezáleží na tom, že trestne stíhaný Zurian utiekol do Bieloruska.

Juraj Krúpa (SaS) tvrdí, že novej vláde ide len o pomstu voči policajtom, ktorí stíhali ich nominantov. Branislav Zurian sa podľa neho sťažoval bieloruským bezpečnostným službám.

Krúpa dodáva, že nový šéf policajnej inšpekcie Branislav Zurian mohol byť vypočúvaný bieloruskými bezpečnostnými zložkami, keď v tomto štáte našiel azyl, zatiaľ čo bol trestne stíhaný na Slovensku. „Do konca roka budú urobené zmeny, ktoré nás navedú na trajektóriu orbánizmu a Bieloruska,” vyhlásil.

Zároveň kritizoval Branislava Zuriana, že sa „sťažoval Lukašenkovým bezpečnostným zložkám o tom, ako to funguje na Slovensku.”

Matúš Šutaj Eštok (Hlas) tvrdí, že politická pomsta, ktorá tu bola za vlády Igora Matoviča a Eduarda Hegera, skončila. Zurianovi podľa neho o štvrtej ráno vyvalili dvere, zatiaľ čo v dome spal jeho malý syn. Zurian podľa neho najskôr ušiel do Nórska, až potom do Bieloruska, ale jemu osobne „je srdečne jedno, kam ušiel“. „Skôr ma mrzí, že tu bolo také prostredie, že sa bál o svoju bezpečnosť,“ povedal Šutaj Eštok.

Zurian je podľa ministra vnútra čestný profesionálny policajt, ktorý roky pôsobil v policajnom zbore a bude garantom spravodlivého vyšetrovania káuz.

(rtvs)/ Standart


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading