24. októbra 2024

Video-Tibor Gašpar: Minister si policajtov na NAKA kupoval vysokými platmi na úkor iných policajtov.

Tibor Gašpar: Minister si policajtov na NAKA kupoval vysokými platmi na úkor iných policajtov.

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Tibor Gašpar, bývalý prezident Policajného zboru, kritizoval ministra vnútra Romana Mikuleca za to, že zvýšil platy policajtov na Národnej kriminálnej agentúre (NAKA) na úkor ostatných policajtov. Podľa Gašpara to bolo nezodpovedné a nespravodlivé rozhodnutie, ktoré poškodilo morálku a motiváciu policajtov v iných útvaroch. Gašpar tiež tvrdil, že Mikulec si chcel kúpiť lojalitu policajtov na NAKA, ktorí vyšetrujú korupčné a trestné činy s politickým pozadím.

Spýtala som sa Tibora Gašpara, či je bežné, že policajt má plat 4350eur, ako to bolo uvedené
v nedávnom uznesení, čo hovorí na vyhlásenie ŠP Lipšica, že nahrávky púšťané na smeráckych tlačových konferenciách boli zmanipulované aj ako vníma budúcnosť kauzy Očistec a čo si myslí o dianí na Súdnej rade.

Rozhovory s Mimi Šramovou



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.