27. júla 2024

Videá – Rudolf Huliak: Pre toto som sa nemohol stať minstrom?! Ďalej približuje schému fungovania spolitizovaných eko mimovládok a ich prepojenie na PS a prezidentku Čaputovú

Video-Rudolf Huliak- Neviem prečo to M. Šoun robí, ale opäť zavádza.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Rudolf Huliak: Prečo som sa rozhodol kandidovať na ministra! Vedeli sme, že prezidentka a PS nám budú klásť prekážky. Pre toto som sa nemohol stať minstrom?! Ďalej približuje schému fungovania spolitizovaných ekologických mimovládkarov a ich prepojenie na progresívcov a prezidentku Čaputovú za účelom ideologicky zneužívať prírodu na svoje špinavé politické ciele a profitovať štedrými dotáciami z EÚ na nezmyselné projekty a financovať tak presadzovanie progresivisticko-liberálnu ideológiu cez Šimečkovo Progresívne Slovensko. Odpoveďou na tieto podvratné aktivity je podľa neho nekompromisná ochrana národných záujmov cez silnú proslovenskú stranu. V týchto videách by som sa chcel podeliť o svoje pohnútky, motivácie a ciele, ktoré ma viedli k tomu, aby som sa stal ministrom životného prostredia. Nie je to ľahká úloha, ani jednoduché rozhodnutie. Musel som zvážiť veľa faktorov, najmä situáciu v našej krajine a v Európe, ktorá je plná výziev a hrozieb.

Rudolf Huliak 1 Pre toto som nemohol byť ministrom

Bývalý predseda strany Národná koalícia a od októbra 2023 poslanec Národnej rady Slovenskej republiky na kandidátke strany SNS Rudolf Huliak, ktorý zároveň šéfuje Výboru Národnej rady (NR) SR pre pôdohospodárstvo a životné prostredie zverejnil video, v ktorom poukázal ako sa na ministerstvá, kde tiekli peniaze, najmä pre ekoteroristov sa infiltrovali progresívci. Rovnako poukazuje na hľadanie “zamestnancov” pre stranu Progresívne Slovensko, ktoré pred voľbami sa oháňalo tým, že je to strana plná odborníkov, zrazu ich nemá.
Podľa Rudolfa Huliaka je Progresívne Slovensko len prázdna bublina, ktorá bez “kupovania” si vlastných “nadšencov” je prázdna a neschopná!

Viac sa dozviete vo videu:

Rudolf Huliak 2 Pre toto som nemohol byť ministrom

Rudolf Huliak: Prečo som sa nemohol stať ministrom životného prostredia

Ako viete, bol som navrhnutý za stranu SNS, ktorá je súčasťou vládnej koalície. Myslel som si, že mám dostatok odborných a manažérskych kvalít na to, aby som zastával túto dôležitú funkciu. Avšak, narazil som na prekážky, ktoré som nečakal.

Prvou prekážkou bola prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá mi odmietla udeliť vymenovací dekrét. Prezidentka uviedla, že nemám dostatočnú dôveru verejnosti a že mám konflikt záujmov, pretože som bol v minulosti riaditeľom spoločnosti, ktorá sa zaoberala odpadovým hospodárstvom. Tieto argumenty považujem za neopodstatnené a nepravdivé. Naopak, moja prax v oblasti odpadového hospodárstva mi dala cenné skúsenosti a poznatky, ktoré by som mohol využiť na ministerstve. Navyše, nemám žiadny konflikt záujmov, pretože som sa už pred rokom úplne stiahol zo spoločnosti a nemám v nej žiadny podiel ani funkciu.

Druhou prekážkou bola strana Progresívne Slovensko (PS). PS tvrdila, že ja nie som vhodný kandidát na ministra životného prostredia, pretože som proti zeleným a progresívnym riešeniam, ktoré táto strana presadzuje. Toto je tiež nezmysel a klamstvo. Ja som za zelené a progresívne riešenia, ale tie musia byť realistické a ekonomicky efektívne. Nemôžeme si dovoliť experimentovať s nerealizovateľnými plánmi, ktoré by ohrozili energetickú bezpečnosť a hospodársky rast Slovenska.

Takto som sa stal obeťou politických hier a intrig, ktoré nemajú nič spoločné s ochranou životného prostredia. Je mi to veľmi ľúto, pretože som mal veľa plánov a nápadov, ako zlepšiť situáciu v tejto oblasti. Chcel som napríklad zvýšiť podporu obnoviteľných zdrojov energie, zlepšiť recykláciu odpadov, posilniť kontrolu emisií škodlivých látok, podporiť ekologickú výchovu a osvetu a podobne. Verím, že tieto opatrenia by prispeli k lepšej kvalite života obyvateľov Slovenska a k ochrane našej prírody.

Dúfam, že sa nájde iný vhodný kandidát na ministra životného prostredia, ktorý bude mať podporu prezidentky aj koaličných partnerov. Ja sa budem naďalej venovať svojej práci poslanca Národnej

JNS



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *