27. júla 2024

Video-Cisár je nahý, vravel Harabin, jeden z mála i v čase, keď mnohí politici s rúškom na ústach mlčali.

Cisár je nahý, vravel Harabin, jeden z mála i v čase, keď mnohí politici s rúškom na ústach mlčali.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Výber prezidenta,by ste nemali podriadiť ničomu inému, len tomu, čo vám ktorý kandidát zaručí a to nielen rečami, ale i jeho osobnými a politickými činmi. Akú dôveru môžete mať k človeku, ktorý sa podieľal na moci v štáte, ako člen vlády, vtedy keď matovičovsko čaputovské policajné gestapo strieľalo do demonštrantov gumovými projektilmi?

JUDr. Štefan Harabin, kandidát na Prezidenta SR

Výber prezidenta je dôležitá záležitosť, ktorá ovplyvní budúcnosť našej krajiny. Preto by ste mali byť opatrní a zvážiť všetky aspekty, ktoré sa týkajú každého kandidáta. Nie je to len o tom, čo vám sľubuje, ale aj o tom, akú má minulosť, charakter a víziu. Nemali by ste sa nechať ovplyvniť tým, čo vám hovoria médiá, politické strany alebo iné záujmové skupiny. Mali by ste sa riadiť svojím rozumom a svedomím. Ak chcete voliť zodpovedne, musíte si urobiť vlastný názor na základe overených faktov a argumentov. Nezabúdajte, že prezident je ten, kto reprezentuje nás všetkých a chráni naše záujmy doma aj v zahraničí. Preto Vlastenci volia Harabina a iní volia iných.

JNS



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *