20. mája 2024

Video-Toto bol premiér? Heger zrejme opitý, tára dve na tri.

0

Bývalý premiér Eduard Heger sa opätovne prihlásil


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Bývalý premiér Eduard Heger sa opätovne prihlásil prostredníctvom sociálnej siete. Rozumieme, že táto „politická mŕtvola“ už nikoho nezaujíma, avšak pokladáme za dôležité pripomenúť, kto nám tu vládol a rozosieval nenávisť a klamstvá. Heger vo svojom videu, pôsobí neisto, unavene a povedzme si úprimne, hrozne. Čo zase natáral?

Heger opäť raz vo svojej spanilej jazde poukázal na to, aká je vláda R. Fica zlá a ako si ľudia zaslúžia pokojný spánok. Zabudol čo napáchali spolu s Matovičom? Asi.

„Dnes už s istotou vieme, že stovky ľudí prišlo o prácu v Prešove, v kraji s najvyššou nezamesnanosťou na Slovensku. Vládni predstavitelia veľmi nezodpovedne tvrdia, že bojový front sa každým dňom viac približuje k Západnej Európe a teda Slovensku. Strašia tým nielen vás, ale aj investorov, ktorí vás zamestnávajú. Kladiem si otázku, keď bude takto vláda pokračovať ďalej, kto bude ďalší?“ Pýta sa Heger a ľudskému oku neunikne, že naozaj nie je vo svojej forme.

Aká je realita?

Štát rokuje s viacerými investormi nielen pre okres Michalovce, ale pre celý východ a juh Slovenska. Uviedla to  pred výjazdovým rokovaním vlády v Michalovciach ministerka hospodárstva Denisa Saková (Hlas-SD).

O ktoré spoločnosti ide, ale odmietla špecifikovať, nakoľko investícia by sa podľa nej mohla zmariť. „Stále hovoríme, že treba zmenšovať regionálne rozdiely medzi regiónmi a hlavným mestom a jednoducho regióny budú mať hospodársky rast vtedy, keď budeme vytvárať dostatok pracovných príležitostí pre ľudí,“ povedala Saková.

Vláda má na programe rokovania okrem iného aj investičný stimul viac ako 1,2 milióna eur v podobe daňovej úľavy pre firmu Lichtgitter FRP Slovakia. Tá chce v Michalovciach vyrábať plastové rošty vystužené sklenými vláknami.

ZDROJ: FB E.Heger/HD


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *