20. mája 2024

Video-Na ta3 sa bradaté chlapča Krúpa spýtal Kaliňáka, načo nám treba protivzdušnú obranu

0

Brani Gröhling presvedčil 8% divákov Krúpa 13% Kaliňák 63%


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Včera na ta3 v diskusii sa bradaté chlapča Krupa spýtal Kaliňáka, načo nám treba protivzdušnú obranu, pred kým nás má chrániť, koho sa bojíme. Kaliňák na absurdnú otázku odpovedal, že každý štát má obranu a aj SR ju potrebuje. Krupa ako malý chlapec ďalej žobronil o odpoveď.. Žiadal, aby Kaliňák konkretizovali, pred kým nás má protivzdušná obrana chrániť. – „No len povedzte, pred kým ! No len povedzte !“

-Toto už Kaliňákovi nedalo a IRONICKY Krúpovi odpovedal „Jáj,-vy chcete aby som odpovedal, že nás naša PVO má chrániť pred Ruskom ?! Nuž teda dobre, pán kolega, – pred Ruskom nás má chrániť. Pred Ruskom. – Už ste spokojný ? No fajn.“

-Nádherná irónia ministra Kaliňáka. Zasmial sa každý, kto videl bradatého malého chlapčeka Krupu a počul, ako šarmantne ho minister uzemnil. Zdalo by sa, že je všetko v poriadku. No hej, ak by sme žili v normálnom mediálnom prostredí, tak by aj bolo. Ale nežijeme. Takže to v poriadku nie je.

Títo dvaja Brani Moby Gröhling, jak je malý a bezvýznamný, tak rozhadzuje ručičkami jak Igráček na križovatke
On si vážne myslí, že keď si dá brýle, vyzerá jak PhD

Prečo ? Pretože dnes si môžete prečítať v médiách, -aj na tomto portáli, titulok „RUSI NÁS MôŽU NAPADNÚŤ, VYHLÁSIL KALIŇÁK !“ Nuž veru tak. Dezinformátor sa aj slamky chytá. Dezinformátor sa chytí aj jasnej irónie a prevráti ju na „pravdu“. PRAVDU. Nádherný príklad mediálnej špinavosti. Bravó.

Len tak mimochodom: každý štát -pokiaľ je to naozaj štát, musí mať svoju obranu. Aj PVO. Najmä ak má dve jadrové elektrárne, má veľkú vodnú priehradu na Dunaji, má husto osídlené aglomerácie. Proti komu ? Jednoduché, – proti všetkým nebezpečenstvám, aké dôležitým cieľom aj zo vzduchu hrozia. Nielen proti ostatným štátom, ktoré majú zbrane /USA počnúc, cez našich nie vždy priateľských susedov po Ukrajinu a Rusko/. No aj proti neštátnym subjektom, – teroristickým organizáciám, ekoteroristom, individuálnym teroristom, úchylom a bláznom. Dnes -v čase dronov za pár sto eur a náložiek, ktoré sú schopné niesť, je riziko vzdušného útoku nejakého ekologického blázna napr. na mochovskú atómku nie úplne zanedbateľné. – Takže pán Krupa, páni „pravdiví“ novinári, – riziko útoku tu je. A zďaleka nie iba to „ruské“.

V relácii Král na ťahu sa stretli zástupcovia koaličného Smeru Robert Kaliňák a Juraj Blanár s členmi opozície zo strany SaS Branislavom Gröhlingom a Jurajom Krúpom. Témami boli protivzdušná a pozemná obrana Slovenska, Blanárovo stretnutie so Sergejom Lavrovom, zmeny v SIS a rušenie ÚŠP či výhrady Ústavného súdu a novela Trestného zákona.

Hlasovanie: Brani Gröhling presvedčil 8% divákov
Krúpa 13%
Kaliňák 63%

Riziká ale neplynú iba zo vzdušných útokov. Niekedy ešte nebezpečnejšie riziká než dronové náložky bláznov sú rizika mediálne. Ich úlohou je tiež ničiť, vyvolávať fámy, rozsievať nenávisť. Preto by sme si mali v štáte budovať nielen kvalitnú PVO, ale aj kvalitnú ochranu spoločnosti pred mediálnymi záškodníkmi. Pred zákernými polobláznami, čo využijú všetko, ešte aj iróniu v diskusii, aby nám to tu zasmradili lžou a klamstvami.

-Suma sumárum, je načase budovať anti-mediálnu ochranu štátu. Čím skôr, tým lepšie.

Autor: trikopce/JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *