20. mája 2024

Príprava likvidácie J. Almášiho. Čo sa našlo v ukrývanom spise

0

Príprava likvidácie J. Almášiho. Čo sa našlo v ukrývanom spise


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Čo sa našlo v ukrývanom spise

Keď Vás chcú zavraždiť, máte ako poškodený Vy a Váš advokát nárok na prístup do spisu o príprave Vašej vraždy.

Lenže príprava vraždy Juraja, brata otráveného advokáta Gabriela Almášiho, bola akási iná.

Najskôr poškodeným nedovolili ísť do spisu, aby nevedeli, kto ich chce zavraždiť.

Na jednu stranu to chápem, lebo ich potrebovali vypočuť a vedieť ich spontánne myšlienky, že kto ich chcel asi tak zavraždiť… ale na druhú stranu… v čase, keď ktosi z NAKA nezmyseľne zdržiaval 24 hodín ich odchod pod policajnú ochranu a oni netušili, kto z ich okolia je na slobode pobehujúci vrah, to je už iná šálka kávy.

Juraj s rodinou sa napokon dostali pod policajnú ochranu.

Boli tam necelé dva týždne, keď 31.3.2022 zomrel Jurajov brat, ktorý pod ochranou nebol.

Najskôr si všetci (okrem vraha) mysleli, že išlo o infarkt, ale neskôr sa rodine rozležalo v hlave pár podivných detailov a začali šípiť, že to nebol len taký obyčajný infarkt a na vlastnú päsť vypátrali, že advokátova káva z pumpy bola otrávená a v tele advokáta našli rovnakú látku.

Juraj odišiel spod ochrany, lebo sa potreboval postarať o svoju mamu, ktorá práve stratila syna a do ochrany ju zobrať nechceli.

Už vedel, že jeho smrť si objednal pán Rozbitý, ale do spisu o jeho vražde ho naďalej nechceli pustiť.

Nechceli doň pustiť ani advokátku ostatných plánovaných obetí.

Začalo to byť divné a pozostalí začali tušiť, že v tom spise niečo nie je s kostolným poriadkom.

Ako sa napokon dostali do spisu?

V deň, keď sa dozvedeli, že bol konečne podaný na súd návrh na väzbu pána Rozbitého, sa na súd dostal aj spis k prípadu.

Juraj preto OKAMŽITE utekal na špecializovaný súd a na mobil si tam fotil všetko, čo sa mu do pamäte mobilu zmestilo.

Nechcem si ani predstavovať aké to je tri mesiace po smrti brata si fotiť stránky z výsluchov, kde bol ešte Váš brat nažive a prítomný… a dúfať, že vyšetrovateľ nedostane echo zo špecializovaného súdu, že ste tam, a nezabránia Vám v ďalšom fotení si Vášho vlastného spisu.

(Keby som tam bola ja, tiekli by mi slzy a triasli by sa mi ruky.

Áno, mám už čosi odžité.)

K takémuto zbytočnému utrpeniu by nedochádzalo, keby s obeťami jednali s úctou a umožnili ich advokátom, aby sa najcitlivejšími dokumentami prehrabovali namiesto obetí advokáti. Ale tu sa citlivosť nosí len voči jednej časti obyvateľstva…

Ostatní podľa nich zrejme citlivo nevnímajú, tak sa im môže diať čokoľvek… aj nedôstojné fotenie si potajomky spisu o vyvraždení vlastnej rodiny a o mŕtvom bratovi.

Občas sa mi chce kričať ako Švejkovi: Co blázníte, vždyť jsou tady lidi!

Takže… čo sa našlo v ukrývanom spise?

1/ Že pán Rozbitý sa v odposluchoch pár dní pred Gabrielovým „infarktom“ zastrájal, že „Gebriel pôjde dole“ a NAKA advokáta nevarovala a nenavrhla mu policajnú ochranu. Vedeli to. Nič neurobili. Odmietli to dokonca vyšetrovať, keď za nimi bola vdova advokáta s výsledkami analýzy kávy.

2/ Že Juraj bol nezákonne odpočúvaný a boli takto dokonca odpočúvané DVA mobily patriace DVOM rôznym advokátskym kanceláriam. Obsah nezákonného odposluchu je priamo v spise.

3/ Že obľúbení korunní svedkovia a.k.a. kajúcnici už pri prvom výsluchu nehovorili pravdu, lebo každý z nich tvrdí o jednom nedávnom momente niečo úplne iné.

4/ Že výpovede kajúcnikov boli možno koordinované. V jednom momente sa dokonca jeden z nich odvoláva na to, čo už minule uvádzali (použil množné číslo).

5/ Bol tam neúplný zoznam známych osobností z NAKA, špecializovanej prokuratúry a špecializovaného súdu, proti ktorým chcel pán Rozbitý vypovedať.

Ktoré mená z neho vypadli a prečo?

6/ Bola tam snaha vykresľovať pána Rozbitého ako blázna.

A čo tam nebolo?

Že pán Rozbitý napríklad v 2016 roku bol vo veľmi blízkom kontakte s istým pánom vyšetrovateľom z NAKA a napríklad jeden dokument k istému prípadu dostal pán Rozbitý priamo od pána vyšetrovateľa (!!!) a dokument mieril do väzby ku (budúcemu?) korunnému svedkovi/kajúcnikovi.

Prečo to asi tak robili? Aby korunný svedok vedel čo vypovedať?

No a presne tohto korunného svedka/kajúcnika teraz nechcú dovoliť Jurajovým advokátom dopočuť a ponáhľajú sa ozlomkrky podať obžalobu na Juraja skôr ako sa pána kajúcnika niekto na výsluchu opýta, kto z NAKA mu ten dokument z vyšetrovania posielal a prečo…

Len pripomínam, že tento „svedok/kajúcnik“ bol už v minulosti právoplatne odsúdený kvôli manipulovaniu vyšetrovaní a ďalšia partia (serióznych) vyšetrovateľov ho prestala „vyťažovať“, lebo došli k záveru, že nie je dôveryhodný… ale ani to zjavne morálnym kompasom nevadí pri jeho používaní vo svojich prípadoch.

Autor: Savenna Monteloup


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *