20. mája 2024

Dnešné manipulácie „slovenských“ médií. Ktoré to sú?, v článku..

0

Dnešné manipulácie „slovenských“ médií.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Ktoré sú to ? Námatkovo napríklad tieto:

  • Predseda NRSR P. Pellegrini je dnes na oficiálnej návšteve Maďarska. V Budapešti ho prijali alebo ešte len prijmú predseda maďarského parlamentu Kovér, predseda vlády Orbán a prezident Súlyok. Prijmú ho teda všetci najvyšší ústavné činitelia. Čo sa o tom dozvie slovenský občan, sledujúci médiá ? NIČ. Alebo takmer nič, pretože okrem krátkeho šotu v jednej spravodajskej televízii o tom médiá /vrátane verejnoprávnej RTVS/ neinformovali. Pravda napríklad do tejto chvíle neuverejnila o návšteve ani riadok. -Aký to rozdiel oproti informáciám o návšteve Šimečku v Čechách…
  • Predseda vlády SR Fico dnes prijal ex-prezidenta ČR Klausa. Dve spravodajské televízie prezentovali zo stretnutia 5 minútové spoločné vyhlásenia, ktoré politicky „vyvážili“ 30 minútami proti-slovenského tárania proti-vládnych pseudo-politológov. – Opäť aký to rozdiel oproti informáciám opozičníka s 20% podporou verejnosti v ČR.
  • Pravda, ktorá o návšteve Pellegriniho v Maďarsku a návšteve Klausa na Slovensku nedala ani čiarku, dnes podrobne informuje o protivládnom mítingu, ktorý zvolali „občianske iniciatívy“ a opozícia na protest proti údajnej pro-ruskej politike vlády SR. Koľká to nehoráznosť – takže o výsledkoch prieskumov verejnej mienky, ktoré informujú, že podpora občanov tejto vláde stúpa, sa do médií dostane iba minimum z minima, no o pouličných protestoch akýchsi protivládnych iniciatív je to viac, než keby išlo o dominantnú štátnu udalosť.
  • Vládne orgány dnes v rámci zákonnej lehoty publikovali novelu TZ a výrok ÚS k nej v elektronickej zbierke zákonov. Publikovanie sa udialo potichu – napr. tento portál o tom takmer neinformoval. Konšpiráciám o tom, ako sa vláda chystá porušiť zákon a obe veci v zbierke zákonov nepublikovať sa ale venovali médiá non stop denne. Opozičné strany, ktoré hystericky vykrikovali, že si vláda v tejto súvislosti nesplní povinnosti – sú dnes ticho. Jediná strana, ktorá krok vlády ocenila, bolo KDH.

Nuž takto si vy tu milí novinári v tejto mediálne totalitke pekne žijete. Selektujete a češete informácie podľa želania vašich západných chlebodarcov a poberáte za to aké-také euríčka. A na vlastnú tvár sa radšej ani nepozriete.


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *