20. mája 2024

R. Kaliňák-Naď kľačal na kolenách a podpísal všetko, čo prišlo 🎥

0

TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Takáto je realita! Celá obranyschopnosť je rozdaná, jediné, na čo sa môžeme spoľahnúť sú profesionálni vojaci, ktorí odovzdávajú všetko zo seba, aby mohli chrániť svoju krajinu, konštatuje bez servítky minister obrany

Minister obrany Robert Kaliňák avizuje, že onedlho sa dozvieme, akým spôsobom sa za bývalého vedenia rezortu uzatvárali zmluvy. Podľa šéfa rezortu je postavenie Slovenska v týchto zmluvách zahanbujúce zahanbujúce. Bývalý minister Jaroslav Naď podľa Kaliňáka voči všetkým na západe kľačal po celý čas na kolenách a podpísal všetko, čo mu prišlo na stôl.

V najnovšej epizóde relácie TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou Robert Kaliňák nehovoril iba o armáde, obrannej zmluve s USA či o tom, ako sa Slovensko postaví k nápadom niektorých európskych lídrov posielať vojakov na ukrajinský front. Reagoval aj na aktuálne rozhodnutie Ústavného súdu o porušeniach práv advokáta Mareka Paru.

“Pre mňa je to jedno z najzásadnejších rozhodnutí Ústavného súdu, ktoré doplnilo sériu viac ako tridsiatich rozhodnutí, kde sa potvrdilo trojročné obdobie týrania opozície politickými trestnými stíhaniami Potvrdzuje, že celá škála orgánov činných v trestnom konaní bola zaujatá a politicky nasadzovaná. Potrebovali Paru ako advokáta dostať od obvinených, aby si zjednodušili prácu,” hovorí Kaliňák. Dodáva, že je to jednoznačným potvrdením stavu, keď špeciálny prokurátor Daniel Lipšic “išiel” po krku politickej opozícii aj advokátom, ktorí ju zastupovali.

TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *