20. mája 2024

KORČOK NAMYSLENE A AROGANTNE SĽUBUJE MOBILIZÁCIU

0

Korčok sa postaví nanajvýš na piedestál lží, cigánstiev a klamstiev. Korčok-„prezident“ bude stáť a padať na zapáchajúcej hore mediálneho hnoja.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Rozhovor Michala Katušku s kandidátom na prezidenta Ivana Korčoka je ukážkou osoby, ktorá má pocit bohorovnosti. Korčok s mimoriadnou dávkou arogancie, pohŕdania a namyslenosti odpovedá na otázky, ktoré sa týkajú morálnych dilem v jeho kariére.

Korčok, ale neľutuje takmer nič, v podstate on síce bol pri všetkom, ale čo sa mu dá vytknúť urobili Vladimír Mečiar, Robert Fico a jeho konkurent Peter Pellegrini. On len slúžil, on nemal moc, dokonca aj odchod z funkcie ministra zahraničných vecí vlády Eduarda Hegera pár mesiacov pred jej pádom považuje za dôkaz svojho hrdinstva.

Niet sa čomu čudovať, že Korčoka podporuje napr. Milan Kňažko, ktorý si tiež užíval titul zaslúžilý umelec takmer do začiatku tzv. Nežnej revolúcie. Aj Kňažko mal určite morálnu dilemu, keď obhajoval Mečiara a cítil sa byť hrdinom, keď mu ako Brutus vrazil dýku do chrbta. Kňažko sa tiež bez kúska kože na tvári s pocitom bohorovnosti prezidentom nestal, podobný osud možno čaká aj Korčoka.

Ak sa Korčok ani nesnaží byť kandidátom všetkých a delí ľudí už v kampani, tak aký by bol asi prezidentom? Korčok u Katušku na bezpečnej pôde červeného denníčka sľúbil mobilizáciu voličov v posledných dňoch kampane, ale ktorých? Keď aj rozhovor “u svojich” nezvládol bez pohŕdania a s nadhľadom?

Katuška si zaslúži pochvalu, nepotreboval byť útočnejší, ani drzejší, napokon 10 dní do volieb sa zdá byť Korčok unavený z kampane, ktorá bola mimoriadne plytká a okrem imidžoviek na očiach nepredviedol nič, aj k tejto časti kampane prišiel ako slepé kura k zrnu, teda úplnou náhodou.

Zaujímavou sa javí domnienka Eduarda Chmelára, že Korčok v skutočnosti nekandiduje na prezidenta, ale lídra opozície, lebo podľa Chmelára nikto nie je taký hlúpy, aby viedol takúto kampaň. Lídrom opozícia sa Korčok môže po voľbách stať, nemusí to byť jeho cieľ, ale následok možno už dnes očakávanej prehry a uhýbací manéver. Korčok po Paláci túži, narozdiel napr. od Andreja Danka, ktorý si svojou kandidatúrou stráži pozíciu v strane a skúša vyrokovať lepšiu pozíciu v koalícii.

Na charakterizovanie Ivana Korčoka už volič nepotrebuje vidieť nič, charakter Katuška odkryl dokonale, hoci to možno nebolo ani jeho zámerom…

Toto by si mal pozrieť nádejný volič Korčoka, lebo toto je on arogantný, bohorovný a namyslený blbec:

Roman Martiška FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *