27. júla 2024

Obuvnícka škola- no, na post predsedu SaS ideálna

Sulíkov favorit Grohling sa stal predsedom SaS

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Sulíkov favorit Grohling sa stal predsedom SaS. Pripomeňme si, čo je s ním spojené:

  • Obuvnícka škola v Partizánskom-nuž nie je to tá najlepšia kvalifikačná príprava na vrcholovú politickú funkciu.
  • Ani prax holiča a manažéra v barbierstve nie je čosi, čo by človeka kvalifikovalo na post ministra školstva a najnovšie na post predsedu SaS.
  • Tobôž je to potom čudne získané údajne vysokoškolské vzdelanie s podozrením na plagiátorstvo.
  • Grohling sa v čase, keď jeho strana vládla, dal počuť, že vtedajší vodca opozície R.Fico by mal rovnako zhniť či zomrieť vo väzení ako Kočner.
  • Odkedy je Grohling v opozícii, nerozmýšľa nad alternatívnymi spôsobmi vládnych rozhodnutí a zákonov, , ktorými by presvedčil verejnosť. že je lepším politikom ako R.Fico. Naopak, netají sa tým, že robí všetko preto, aby vláda R.Fica padla. Aby padla za pomoci AKÝCHKOĽVEK prostriedkov.
  • Grohling odporúča zvrhnúť vládu R.Fica takými „demokratickými“ prostriedkami, ako sú generálny štrajk, blokády ciest, okupačné štrajky v štátnych inštitúciách, demonštrácie pred obydliami členov vlády, neustále petície na internete, písanie podaní na GP a na Ústavný súd /akoby ústavný súd bol pre Grohlinga a Kolíkovú už len akási opozičná lampáreň/, no najmä žalobníčkovanie na kadejakých medzinárodných inštitúciách, osobitne na EP, EK, medzinárodné súdy, na veľvyslanectvá krajín Západu a pod.

Grohling nie je dobrý človek do politiky. Nemá primerané vzdelanie. Nevyzná sa v práve, v dejinách, v sociológii či politológii. Nie je kvalitne jazykovo vybavený. Nemá štandardné rodinné zázemie. Nevie kultivovane diskutovať s oponentmi. Dokáže sa iba škriepiť, využívajúc 8 či 9 natrénovaných protivládnych invektív. Jeho politickú slovnú zásobu tvoria iba frázy a floskuly typu „vláda mafie“, „chránia svojich ľudí“, „oklamali voličov“, „patria do väzenia“, „izolujú Slovensko od zvyšku sveta“, „likvidujú slobodu slova“, „ukradli nám štát“…

Grohling je údajne veľmi blízky synovi čestného predsedu SaS Sulíka. Inštaláciou Grohlinga miesto seba Sulík ukazuje, že nie je ako Matovič a že SaS nie je ako OLaNO. Sulík nemení kvôli ošúchanosti názov svojej firmy. Sulík svoju Sasku jednoducho odovzdáva – ako dedičnú monarchiu – svojmu „zaťovi“. Kompletne, aj spolu s asi 300 nevoľníkmi.

-Je to také roztomilé, také moderné, také liberálne. Grohling nie je dobrý človek do politiky. Na post predsedu SaS je však ideálny. Je to pre túto „stranu odborníkov“ ten najlepší spomedzi najlepších. Grohling pasuje na čelo SaS ako zadok na nočník.

Autor: dedic



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *