20. mája 2024

O POKRYTECTVE PROGRESÍVNYCH PSEUDO ELÍT

0
Progresívci rozohrali mimoriadne špinavú hru proti Slovensku

Progresívci rozohrali mimoriadne špinavú hru proti Slovensku


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


V straníckom šerblíku Miškovej strany referujú o televíznej debate francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona. Článok uvádzajú pod titulkom „Macron: Fico je veľmi blízky Rusku, vyzradil debatu o západných vojakoch na Ukrajine“.

Šerblík sa stotožňuje s názorom francúzskej hlavy štátu, že diskusia o vyslaní vojakov členských štátov NATO na Ukrajinu mala ostať pred verejnosťou tých istých štátov utajená.

Pretieram si oči a pýtam sa sám seba, či sú v tlačovom orgáne Progresívneho Slovenska naozaj až takí hlúpi, že im nedochádza, ako veľmi popierajú to, čo prinajmenšom verejne označujú za svoje najsvätejšie ideály.

Transparentnosť, otvorenosť, nárok na slobodný prístup k informáciám, občianska spoločnosť a tak ďalej a tak podobne – to všetko sú predsa hodnoty, za ktoré by progresívni škrabáci hádam aj život položili. Teda aspoň to verejne predstierajú.

Rozhodnutie štátu/národa zapojiť sa do vojny je azda najvážnejším v živote akéhokoľvek politického spoločenstva. Ak má byť transparentnosť a všetko, čo s ňou súvisí, cnosťou každej demokratickej spoločnosti, prečo by malo byť tajné, že vlády členských štátov NATO diskutovali o možnosti vyslania vojakov na Ukrajinu? Občania majú právo vedieť, čo ich vlády zamýšľajú a vlády majú zase povinnosť zodpovedať sa občanom, nie pred nimi tajiť, že sa pripravujú na vojnu.

Niet pochýb o tom, že by bolo nerozumné a dokonca aj odsúdeniahodné svinstvo, ak by Robert Fico vyzradil konkrétne operačné plány armád členských štátov NATO. Niečo také sa však v Paríži ani nepreberalo a slovenský premiér ani nič podobné neurobil. Iba oznámil občanom Slovenskej republiky, že ide do Francúzska na pozvanie tamojšieho prezidenta, ktorý chce rokovať o vyslaní západných vojakov na Ukrajinu. V konečnom dôsledku by o účasti vo vojne aj tak mali rozhodnúť občania, prinajmenšom prostredníctvom svojich volených zástupcov v parlamente. Či?

Tiež je zábavné, že podľa šerblíkov aj progresívneho francúzskeho prezidenta má Robert Fico blízko k Rusku. Hej, má k Rusku až tak blízko, že jeho druhá vláda nakúpila z USA vojenské vrtuľníky Black Hawk, tretia objednala z tej istej Ameriky stíhačky F-16 a štvrtý kabinet uvažuje o nákupe ďalších štyroch strojov. Robert Fico je až taký ruský agent, že v čase dlhovej krízy sa prihlásil k jadru Európskej únie a teraz prevzal všetky záväzky spojené s pomocou rodinám Ukrajincov, ktorí utiekli pred vojnou na Slovensko.

Vytýkať predsedovi vlády, že informoval verejnosť o úvahách niektorých európskych krajín o rozšírení ukrajinského konfliktu, je prejavom neobyčajného pokrytectva a hlúposti. Chápem, že úloha znela jasne: „Povaliť vládu nepriateľa!“ Nemohli by ste to však robiť aspoň trochu inteligentnejšie?

Ďateľ FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *