20. mája 2024

Videa-TV Markíza sme Počuli a videli budúceho prezidenta

0

TV Markíza - Počuli a videli sme budúceho prezidenta Pellegriny & uspávač hadov Korčok


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Tak sme dnes večer videli a počuli v televízii dvoch kandidátov na prezidenta SR.Jeden kandidát bol vynikajúco pripravený, erudovaný v ekonomike, práve, sociálnych veciach a bezpečnostnej politike. Hovoril pokojne ale pútavo. Nie ako autistický uspávač hadov. Ten jeden bol budúci prezident Slovenskej republiky. No a ten druhý ? To bol Ivan Korčok…….

Toto bola posledná minúta môjho prezidentského duelu. Slovensko potrebuje pokoj, dôstojnosť pre každého človeka a hrdú obhajobu našich národnoštátnych záujmov.

Tak sme dnes večer videli a počuli v televízii dvoch kandidátov na prezidenta SR. Jeden kandidát bol vynikajúco pripravený, erudovaný v ekonomike, práve, sociálnych veciach a bezpečnostnej politike.

ZABÍJANIE NA UKRAJINE SA MUSÍ SKONČIŤ ❕
Ľudia na Slovensku cítia, že zabíjanie na Ukrajine sa musí skončiť a politici sú povinní prispieť k tomu, aby prestali umierať nevinní ľudia. Absolútne odmietam, aby išiel niekto tento konflikt eskalovať ešte viac – a preto hovorím, že ani jeden slovenský vojak nepôjde na Ukrajinu.

Hovoril pokojne ale pútavo. Jeho slová rezonovali s hlbokým porozumením a vášňou pre lepšiu budúcnosť Slovenska. Bol to človek s víziou a jasným plánom, ako dosiahnuť prosperitu pre všetkých občanov. Jeho prítomnosť na pódiu bola ako svetlý lúč nádeje – presne to, čo Slovensko potrebuje. A ten druhý? Ivan Korčok? No, aj on mal svoje momenty, ale nevyžaroval tú istú úroveň presvedčenia a pripravenosti. Bolo jasné, že jeden z nich je skutočným lídrom, ktorý má potenciál stať sa budúcim prezidentom Slovenskej republiky.

dedic/JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *