20. mája 2024

Live katastrofa RTVS, to včera nezvládla a ani zvládnuť nemohla.

0

duo Jančkárová a Makara.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


RTVS to včera podľa očakávania nezvládla ….. ani to zvládnuť nemohla. V takejto moderátorskej dvojici to nemohlo skončiť inak, ako fiaskom v priamom prenose, takzvane „live“. Machajovci nasadili do hry to „najlepšie“, čo RTVS má – duo Jančkárová a Makara. Tí dvaja, hlavne ale Jančkárová, už dávno mali byť v nejakej ich srdcu blízkej politickej strane, preč z obrazovky v úlohe moderátorov. Oni potrebovali skákať do reči kandidátom, ktorí mali pre seba stanovený čas a bolo len a len na nich, ako ho využijú a čo chcú divákom povedať. Hyperaktívna Jančkárová musela neustále robiť politické „opravy“ a nemiestne mentorské doplnenia vyjadrení kandidátov, len čo jej nevoňalo čo ten ktorý kandidát povedal, alebo sa iba chystal povedať. Katastrofa!

RTVS skrátka a dobre presvedčila aj v takej vážnej chvíli, ako sú prezidentské voľby, že je nielen zrelá, ale už dávno prezretá na totálnu rekonštrukciu – od vrátnika až po riaditeľa, vrátane výmeny aj tých vtipne a trefne spomenutých kvetináčov. A takíto ľudia v RTVS chcú prosím pekne stávkovať. Juraj Štubniak sa už ponúkol, že okamžite nahradí zvukára a ja by som vedel aj o redaktoroch, ktorí by dokázali nahradiť nešťastníkov ako je Jančkárová a Makara. Ak chcú títo zamestnanci RTVS stávkovať, ani sa už nemusia vracať. Najlepšie by bolo, ak by si rovno zbalili svoje pakšamety a už sa do verejno-právnej televízie a rozhlasu nikdy nevrátili. Dávno tam nemajú čo hľadať.

Ak bol niekto víťazom, tak v časti diváckej obce to bol pedantne hláskujúci logopéd Štefan Harabin. Kubiš sa stále pozeral na Korčoka, akoby hľadal ako poslušný žiačik odsúhlasenie každého slova, ktoré povedal. Až na to „slovo“ o Čaputovej inaktivite s ním Korčok samozrejme súhlasil. To sú tí naši slávni kariérni diplomati. Roky som chodil každú jar do Bratislavy na výročné hodnotiace konferencie zahraničnej politiky na MZV, kde vždy v predných radoch sedávali títo významní „kariernici“(Korčok, Hamžík, Kubiš, Weiss, Šefčovič, Káčer a spol.), ale nevedel by som zopakovať obsah toho, čo tam povedali. Vždy to bola iba kopa vzletných a bezobsažných fráz. Nervózny Korčok si aj včera stále naprával okuliare, ktoré sa mu jednostaj šmýkajú dolu a je evidentné, že sa v tej Potterovskej rekvizite necíti dobre. Matovič aj s celou Šipošovskou posádkou ešte stále fanaticky naháňa a loví ako legendárny, nenávisťou posadnutý kapitán Achab v búrlivých vodách slovenskej politiky s harpúnou v ruke svoju nepolapiteľnú „smerácku mafiu“. Vychvaľuje pri tom celý ten kolosálny celoštátny bordel, ktorý tu spôsobil aj s kamošom Hegerom keď boli vďaka osudnému omylu časti voličov pri moci.

Čo sa týka Pellegriniho, ten sa už evidentne chystá na rozhodujúci rozstrel s Korčokom v druhom kole, lebo vymíňať si zbytočne ostrú muníciu vo včerajšom celovečernom blázinci v réžii dvojice moderátorov RTVS nemalo pre neho žiaden význam. Ten kandidát úplne vľavo, na ktorého meno si neviem momentálne spomenúť, zostal mentálne zaseknutý kdesi v Ústave pamäti národa aj s jeho averziou k Rusku a podľa všetkého chodí sliediť hore dolu po Slovensku všade, kde Harabin vynášal ako sudca rozsudky pred desiatkami rokov. To ostatné, čo tam bolo, nestojí za komentovanie.

Otázkou o vymenovaní Gašparovho syna za šéfa SIS v prípade víťazstva vo voľbách obaja RTVSáci zaklincovali a definitívne potvrdili, že aj táto veľká debata prezidentských kandidátov im posúžila v boji ich jednostranne spolitizovaného elektronického média proti súčasnej vláde.

Suma sumárum, včerajšia televízna debata nemohla dopadnúť inak, ako jedno veľké moderátorské fiasko. Čakal som to….. a dočkal som sa. Kde je Jančkárová, tam to vždy zákonite končí rovnako. Klaus s Mečiarom sa pred dvomi rokmi koncom júna jednoducho zhnusene zodvihli a odišli namrzení z tej brnenskej vily keď tam Jančkárová neuveriteľne primitívne a diletantsky prehajdákala jedinečnú historickú šancu na zaujímavú diskusnú reláciu dvoch hlavných aktérov udalostí počas rozdelenia federácie.

To si treba neustále pripomínať, lebo ak už aj takí dvaja velikáni našich novodobých dejín mali Jančkárovej dosť, tak to o niečom svedčí. Tešme sa spoločne na Jančkárovú v druhom kole 🙂

Tu je názorná pripomienka mediálnej pohromy menom Jančkárová

Michal Zoldy FB/JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *