20. mája 2024

ČO UKÁZALA „SUPERDEBATA“ RTVS?

0

Debata vedená moderátormi Marekom Makarom a Martou Jančkárovou s určitosťou volebnými preferenciami nepohne


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Debata vedená moderátormi Marekom Makarom a Martou Jančkárovou s určitosťou volebnými preferenciami nepohne, nielen preferenciami, ale volič nemá dôvod svoju voľbu už prehodnotiť, teda okrem voličov kandidáta Róberta Šveca, ktorý sa vzdal v prospech Štefana Harabina.

To, čo verejnoprávna televízia a rozhlas nazvala superdebatou nemalo predvolebné diskusie ukončiť, ale začať. Otázky moderátorov boli akoby občania nevedeli, kto a prečo kandiduje.

Debata zároveň ukázala, ideálne sú slova Šveca, že „verejnoprávnu televíziu treba vymeniť aj s kvetináčmi“. Makara s Jančkárovou nielenže nevydržali v línii bez možnosti reagovania na protikandidátov, ale v polovici debaty definitívne rezignovali aj od požiadavky odpovedať na otázku, čo je vážnejší problém a ukážka ich diletantstva je fakt, že s časom kandidátov takmer vôbec nenarábali, a dokonca neupozorňovali ich na to, že budú aj ďalšie témy.

Aj po tejto debate zostávajú dvaja favoriti Peter Pellegrini a Ivan Korčok, ktorým z relatívnej blízkosti dýcha na chrbát Štefan Harabin.

Žiaľ, finále kampane pred prvým kolom sme videli v pondelok, keď diskusia Korčoka s Pellegrinim odhalila povahy. Očakávané finále sa zmenilo na labutiu pieseň súčasnej RTVS, ktorá takto fungovať nemôže.

Počas moratória si užime pokoj od prezidentských volieb, rozmýšľať o voľbe už asi netreba, treba len prísť k volebnej urne, aby nerozhodol niekto za nás…

Roman Martiška FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *