20. mája 2024

PSkári prestaňte ľuďom zatĺkať klince do jazykov a zašívať im ústa

0

progresívci, prestaňte ľuďom zatĺkať klince do jazykov a zašívať im ústa


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Nadácia Zastavme korupciu sa hádže o zem, lebo slobodní ľudia ešte v stále v slobodnom štáte využili kanály na sociálnych sieťach, aby vyjadrili podporu jednému z kandidátov na prezidenta. Vraj to urobili v čase moratória, vraj používali tie isté argumenty ako straníci Hlasu a tak podobne. A! Vraj by s tým bolo potrebné niečo urobiť, lebo v čase moratória, ktoré sa však vzťahuje iba na politické a niektoré iné zákonom špecifikované subjekty, je potrebné nasadiť náhubky všetkým.

Je zrejmé, že tetky zo Zastavme korupciu Zuzana Petková a Xénia Makarová mrnčia preto, lebo Rytmus a spol. podporili Petra Pellegriniho. Keby išli s kožou na trh v dúhových farbách progresívneho rytiera Ivana Korčoka, boli by ticho, ako sú ticho napríklad v prípade nezhody životného štandardu sudcu Najvyššieho súdu SR Juraja Klimenta s jeho oficiálnym príjmom.

Aj hendikepovaný šialenec z Trnavy vie, že ústava garantuje občanom Slovenskej republiky rozsiahle slobody, vyjadrené v zásade „čo nie je zakázané, je dovolené“. To znamená, že v čase volebného moratória (čo je sama o sebe chobotina, ale raz je to zákon, tak čo s tým) sú viazané zákazom agitácie len vybrané subjekty, nie občania a už vôbec nie ľudia bez politickej afiliácie pôsobiaci na sociálnych sieťach. Keď to teda chápe aj šialenec, mohli by pohnúť málo zvrásnenými sivými kôrami aj Zuza so Xéniu.

Ak niekto zo spoluobčanov pociťuje potrebu v čase prebiehajúceho volebného aktu na sociálnych sieťach drukovať hocakému kandidátovi, nech to robí, čo mu hrdlo ráči. Nech podporujú Miška, Ivana, Petra, Štefana a bárs aj čerta. Je to ich vec.

Ak bude v čase moratória pred európskymi voľbami na Facebooku Richard Stanke razanciou paviána vrieskať slogany na podporu Miška a jeho sekty, budem prvý, kto sa postaví za jeho právo hovoriť si a robiť si, čo chce. A ak Rytmus znova nakrúti a zverejní nejaké video na podporu kohokoľvek, bude to rovnako v poriadku.

V poriadku nie sú hlavy produkujúce požiadavky, aké prezentuje nadácia Zastavme korupciu. Ak Zuza so Xéniou pod vplyvom nezvládnutej frustrácie z výsledkov volieb volajú po nových reguláciách a náhubkoch, teda po okliešťovaní slobody slova a prejavu radových občanov, iba dokazujú, aké sú to neslobodné dušičky a úbohé hlavičky. Problém je, že sú to dušičky a hlavičky s nebezpečnými sklonmi.

Okrem toho mi nie je jasné, čo majú spoločné videá Rytmusa a ďalších so zastavovaním korupcie. Vlastne nadácia Zastavme korupciu sa môže pokúšať tak akurát zastaviť vlastné vetry (ani to dlhodobo nejde), pretože jedinú kompetenciu v tomto ohľade majú orgány činné v trestnom konaní a súdy, ale keď už sa teda hrajú na samozvaných policajtov, tak by sa aspoň mohli držať svojho kopyta, nie ľuďom zatĺkať klince do jazykov a zašívať im ústa novými zákazmi.

Ozaj, tak mi napadlo, nemá niekto chuť založiť a prevádzkovať občianske združenie s názvom (aj poslaním) Zastavme idiotizmus (vo verejnom živote)?

Ďateľ


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *