20. mája 2024

Právnou kómou súdruha Mazáka budeme trpieť naďalej

0
Prečo Ján Mazák netrafil klinec po hlavičke

Právnou kómou súdruha Mazáka budeme trpieť naďalej /koláž JNS


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


SÚDRUH MAZÁK NIKAM NEODCHÁZDA! ŽIAĽ…

Kto bude najviac trúchliť za súdruhom Jánom Mazákom?

No predsa dve zväzáčky slovenského progresívneho liberalizmu: Monika Tódová a jej manžel Pamela Záleská. Prvá príde o donášača, druhá o advokáta.

Slzu už stihla vyroniť Mária Kolíková a nepochybne budú žalostiť aj Miško a jeho ružová strana. Takého užitočného mazáka totiž len tak ľahko nenájdu. Možno sa tiež dočkáme skupinovej terapie progresívnych spoluobčanov na námestiach, prípadne nejaký mudrlant z Bruselu zadrie, že na Slovensku skolaboval právny štát. A aby sme nezabudli na nadáciu Zastavme korupciu – Petková s Makarovou v krátkom čase vypotia nejaké hodnotné vyhlásenie prinajmenšom o konci sveta.

V skutočnosti sa však nič podstatné nestalo.

Po prvé, názorové rozloženie v Súdnej rade SR ostáva viac alebo menej rovnaké, aké bolo doteraz. To znamená, že justičný aktivizmus bude aj naďalej atakovať racionálne, chladné a najmä politicky neutrálne právne uvažovanie.

Po druhé, aj keď mnohí s úľavou prijali správu o zosadení z trónu služobníčka šialencovho režimu, Ján Mazák nikam neodchádza, len už nebude predsedom Súdnej rady SR. Jeho súdružskými zdravicami a právnou kómou budeme všetci vrátane slovenskej justície sužovaní ešte pomerne dlho. Prinajmenšom dovtedy, kým mu Tódová otrčí. Mikrofón. A kým súdruh Mazák otrčenému mikrofónu neodolá. Zatiaľ sa mu odolať ešte nikdy nepodarilo.

Po tretie, aj keby Ján Mazák úplne zmizol z verejného povedomia, netreba podliehať neodôvodnenému optimizmu. Isteže, jeho zaslúžená detronizácia mnohých oprávnene poteší, ale nijako to nerieši základný problém, ktorým je štvrťstoročia zlipšicovávaná a stále väčšmi aktivistická justícia. Proti tejto chorobe neexistuje jednorazový liek ani šoková terapia. Iba dlhý a bolestivý proces odvykania si od ideologicko-politickej kontaminácie nervového systému slovenskej justície.

Dajme teda Jánovi Mazákovi zbohom a ostaňme stáť pevne nohami na zemi. S hlavou v oblakoch tu totiž lietajú mnohí a potom to aj tak vyzerá.

Peter Tóth & Ďateľ


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *