19. mája 2024

Cesta slovenských „umelcov“ a aktivistov do pekla

0

Cesta slovenských "umelcov" a aktivistov do pekla


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Skladajú sa na náboje, zbrane a zabíjanie alebo cesta slovenských umelcov a aktivistov do pekla

Ukrajina by mala mať odvahu vyvesiť bielu vlajku. Nehanbite sa vyjednávať, kým sa veci nezhoršia…pápež František, zdroj

Neviem ako sa bude bojovať v tretej svetovej vojne, ale vo štvrtej to budú palice a kamene. Albert Einstein

Tolerantný človek môže tolerovať hocičo, ale vojna je také svinstvo, že sa voči nemu musí postaviť každý, čo i len trošku príčetný človek. Obzvlášť ak sa bavíme o vojne, v ktorej hrozí použitie jadrových zbraní a vojne, ktorá nemá žiadny zmysel. V takej situácii je už jedno, kto vojnu začal, dôležité je, kto zastaví krviprelievanie a začne mierové rokovania. Toto však nevysvetlíte progresívnej skupine „lepších ľudí“, ktorí si myslia, že stoja na tej „správnej strane“ dejín a rozhodli sa posielať peniaze na zbrojenie.

Ich „vojnová vízia“ je zrejme dobytie Moskvy alebo možno predstava, že vyhladia ruský národ z povrchu zemského ako sa o to svojho času pokúšali Nemci či Francúzi. Faktom stále zostáva, že táto vojna je nezmyselná, bratovražedná a hlavne neskutočne krutá. Začína sa podobať logike Prvej svetovej… Mimochodom, nikto v nej nemá absolútnu pravdu – ani Rusi, ani Ukrajina. Vo vojne nemá nikto pravdu, lebo pravda zomiera prvá.

Len nechutní cynici dokážu takéto svinstvo živiť a byť ľahostajní k tisícom mŕtvym na oboch stranách. A tí, ktorí to podporujú, podporujú zabíjanie. To je úplne logické vyústenie ich činnosti.

Zlo plodí zlo, násilie plodí násilie. Treba znova začať čítať Tolstého, Remarqua, Rollanda alebo jednoducho aspoň počúvať pápeža Františka.

Keď tu budú lietať atómovky, bude jedno, či ste mali pravdu, milí umelci, lepší ľudia, milá „elita“. Bude jedno, či ste boli na správnej strane dejín.

Volili ste Korčoka, ktorý sa ani raz neohradil proti vojnám organizovaným západom, naopak, stále opakoval vernosť NATO a schvaľoval všetky vojenské intervencie od Juhoslávie cez Afganistan až po Sýriu, ktoré táto organizácia má na svedomí. Vtedy ste odhalili svoju militantnú tvár, vtedy sa odhalili vaše „výzvy k ľudskosti“, za slušné Slovensko, boje proti nenávisti a pod. A ešte mal tento kandidát drzosť povedať, že z neho „urobili kandidáta vojny“. On sa ním urobil sám, vlastnými vyjadreniami, vlastným konaním.

Vaša nenávisť k ruskému národu hraničí so šovinizmom, ktorý prejavoval nemecký národ k židovskému a vaša nenávisť k vlastnému národu je až tak čitateľná, že ju ani netajíte. Voláte po zmierení spoločnosti, no sami rozdúchavate plamene nenávisti. Pod vlajkou Vašečku, Šimečku a Kostolného a ďalších už otvorene hovoríte, že pohŕdate Slovenskom, Slovákmi (nevoľníci, zbabelci, kolaboranti, dezoláti a pod. urážkami častujete vlastných spoluobčanov) a ešte máte tu drzosť sa oháňať vlastenectvom?

„Mier je cnosť civilizácie. Vojna je jeho zločin.“
– Victor Hugo

„Som presvedčený, že zabíjanie pod rúškom vojny nie je nič iné ako akt vraždy.“
– Albert Einstein.

Zastavme to, kým bude neskoro. Spamätajte sa, vy z druhej strany. Našťastie si osobne myslím, že tu je nádej. Vyjednávanie Číny s Nemeckom a voľby v USA ukazujú, že vojna na Ukrajine skôr či neskôr skončí. Svetová vojna teda pravdepodobne nebude. Avšak to, že ju teraz živíte eskalovaním napätia a posielaním peňazí na zbrane a strelivo, si ľudia budú pamätať.

PS. autor článku ako pacifista odsudzuje všetky vojny a každé nezmyselné krviprelievanie, najviac však odsudzuje eskalovanie konfliktov

Autor: ludovitpavlovic


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *