19. mája 2024

Akcia ROZUZLENIE – Scenár pripravovali niekoľko mesiacov

0

Zľava: prezident Policajného zboru Štefan Hamran, prvý viceprezident Policajného zboru Branko Kišš a riaditeľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) Ľubomír Danko počas tlačovej konferencie na tému – Rozuzlenie, 17. augusta 2023.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Pozdravujem na NAKA do Žiliny

Než dopíšem článok o tom, ako by vyšetrovanie viacerých podozrivých nemalo vyzerať, dávam do pozornosti túto záležitosť, na ktorú sa akosi “pozabudlo”. NAKA sa týmto podozrením odmietla pred pár mesiacmi čo len zaoberať. Mám nápad: vezmite menný zoznam ľudí, ktorí boli ochotní podpisovať papiere v Rozuzlení… Náhodným výberom ich rozdeľte na polovicu.

Polovicu pošlite na detektor lži do NBÚ. Druhú polovicu na policajný detektor. Prihoďte k nim aj zopár ich kolegov z chodby a spýtajte sa ich, či o týchto záležitostiach majú vedomosť.

Nie je zač.

Robo Hrušovský
Akcia ROZUZLENIE – takáto je pravda!: Akcia bola vymýšľana niekoľko mesiacov. Na ten účel zobrali spať z civilu do PZ policajta Javoreka. Riaditeľ odboru stred Kubica mu sľúbil vyššiu hodnosť a vysoký osobný príplatok. Čisté korupčné správanie. Podpisovali sme záznamy, ktoré stále doniesol riaditeľ Kubica z Bratislavy. Akcia sa ani nemala vykonať ale teplý riaditeľ NAKY račkavy Danko prišiel na náš odbor do bb a tlačil na Kubicu aby akcia bola vykonaná v deň keď má Košč narodeniny.

Takže sme vymyslali záznamy, ktoré niektorí odmietli aj podpísať . Kubica sľúbil Javorekovi 1000 eurovú odmenu ak vznesie obvinenie. Keď sa o tom dozvedel druhý vyšetrovateľ Inanyi tak sa kvôli tomu opil a ožratý išiel autom z Banskej Bystrice do Žiliny. Dozorový prokurátor začal po zadržaní kričať na Javoreka, že nemá nepočuvať teplého Danka, ale jeho a, že mali čakať. No hotová komédia u nas v Bystrici.

Savenna Monteloup FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *